Kulüplere malzeme desteği konusu görüşüldü
Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu  Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Saha Komiserleri  Derneği Başkanı Bülent Tuna,  vekaleten yürüttüğü göreve asaleten atanan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette 
Amatör kulüplere malzeme desteği yapılmadı konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.
Duygularını dile getiren ASKF Başkanı Kemal Demir, Yüksel ile  amatör sporu daha iyi yerlere getirmek için  uyum içinde  çalışacaklarını ve her zaman destek olacaklarını belirterek şunları söyledi;” Hakan Müdürümüzün vekaleten  yürüttüğü göreve  asaleten atanmasından dolayı memnuniyetimizi dile getirmek istiyoruz.. İnşallah birlikte amatör sporun gelişmesi için  başarılı  çalışmalara  imza atacağız. Bir kez daha hayırlı olması temennisinde bulunuyoruz”
 Amatör sorun daha iyi yerlere gelmesi için tüm imkanlarını seferber edeceklerini, tesis ve  malzeme konularında destek olacaklarını belirten Yüksel ise şunları söyledi” Zonguldak’ta tüm spor branşlarını daha iyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonrada  yapmaya devam edeceğiz. Pandemi dolayısı ile   maçlar oynanmıyor. Biz bu arada boş durmadık. Fener, Kozlu, Üzülmez, Alaplı,  gibi bir çok sahamızın zeminin yeniledik. Sezona  hazır hale getirdik. Hiç saha oynayan bölgelere yeni sahalar kazandırdık ve  kazandırmaya devam ediyoruz. Sporun  iyi yerlere gelmesi için Futbol taban  birlikleri ile uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz. Ben ziyaretlerinden dolayı  ASKF Başkanımızı Kemal Demir’i, Futbol İl Temsilcimiz Metin Malkoç’a ve  Saha Komiserleri Dernek Başkanımız Bülent Tuna’ya teşekkür ediyorum”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi