TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda kendi sahasında oynadığı müsabakada Sancaktepe Futbol Kulübü’ne 2-0 yenilerek taraftarlarını üzdü.

Play-Off mücadelesi verdiği rakiplerinin kaybettiği  haftada Sancaktepe ile çok önemli bir maça  çıkan Kırmızı-Lacivertli ekip, sahadan yenilgi ile ayrılarak  yakaladığı avantajı iyi değerlendiremedi.

   Pazar günü oldukça soğuk bir havada oynanan maçta  gelen taraftarlar Zonguldak Kömürspor’u yalnız bırakmadı.Kötü bir  zeminde adete ayakta durmakta zorlanan Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular  kendilerinden beklenen performansı sergileyemediler.Rakibi karşısında pozisyon üretmekte sıkıntı yaşayan Kırmızı-Lacivertli futbolcular aldıkları beklenmedik yenilgi sonrası  büyük bir avantajı kaçırdılar.Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz  bu maçı kazansaydı, puan cetvelinin 10’uncu sırasında 5’inci sırasına yükselme  fırsatı yakalayacaktı. Teknik Patron Serkan Afacan, kaybetmelerine rağmen Play-Off sınırı ile aralarında sadece 3 puan fark olduğunu, kalan  maçlardan  iyi sonuçlarla ayrılarak bu şanslarını sonuna kadar kovalamak istediklerini ifade etti.

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi