Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Küme’de geçtiğimiz hafta sahaların yüzeylerinin karla kaplı olmasından dolayı ertelenen müsabakalar bu hafta sonu kaldığı yerden devam edecek. 
B Grubumda Play-Off mücadelesi veren Çaydeğirmeni Belediyespor, Pazar günü deplasmanda İstasyon Gecimiciler ile karşılaşacak.
Play-Off iddialarını sürdürmek için zorlu maçtan galibiyetle ayrılması hedeflediklerini belirten  Çaydeğirmeni Belediyespor antrenörü Serkan Bankoğlu,  maçın oynanacağı Çaycuma sahasının zeminin çok bozuk olduğunu ifade ederek şunları söyledi” Ligin ilk haftasını (Bay) geçmiştik. Geçen hafta ise  sahalar kapla kaplı olduğu için maçlar ertelenmişti. Erteleme maçları bu hafta oynanacak. Deplasmanda İstasyon Gemiciler ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık. Rakibimiz genç bir takım. Çekişmeli maçlar oynanacak. Biz Play-Off iddiamızı sürdürmek için müsabakayı kazanmak istiyoruz. Burada bir konuya daha değinmek istiyorum. Çaycuma sahasının zemini çok bozuk. Oyuncular ayakta kalmakta zorlanacak. Az hata yapan, ayakta kalan kazanır. Ama şartlar ne olursa olsan biz kazanmak için oynayacağız”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi