Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyası yoğun ilgi görüyor.  Kampanya’ya spor camiası da destek vermeye başladı.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez, 81 ilin ASKF Başkanlarına gönderdiği mesajda gerek kurumsal, gerekse şahsi olarak kampanya ya destek  olunmasını istedi. Düşmez, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;” 

ASKF Başkanlarımızın dikkatine..

Cumhurbaşkanımızın başlattığı “BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM” Milli Dayanışma Kampanyası’na Türkiye’nin sporda en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olarak bizde varız.

Bu konuda kurumsal ve şahsi olarak arkadaşlarımızın da imkanları ölçüsünde aşağıda yazılı banka hesaplarına kampanyaya destek olmaya davet ediyorum.”

Zonguldak Amatör spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir’de kulüplere  çağrıda bulunarak kampanyaya  katılmaya davet etti.  Demir şu ifadelere yer verdi, “ Az veren candan, çok veren maldan. Biz bize yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlatılan kampanyaya bağış için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, yardım hesapları açıldı. Kampanyaya kısa mesajla da bağış yapılabilecek. Bunun için cep telefonundan "KORONA" yazıp 8119'a kısa mesaj atmak yeterli. Tüm spor camiasını gerek kurumsal olarak, gerekse şahsi olarak kampanyaya destek olmaya  davet ediyoruz. Bu zor günleri inşallah el binliği ile az bir hazarla kapatacağız” ifadelerine yer verdi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi