U15 Türkiye Badminton Milli Takımını temsil eden Devrek Belediyesporlu oyuncular Rusya, Ukrayna ve Azerbaycan Milli Takımları ile oynayarak ilçemize gurur yaşattılar.
     Devrek Belediyespor Badminton Takımı Oyuncuları Sudem Karaca ile Zeynep Değirmenci, 240 sporcunun katılımıyla Ankara’da yapılan Uluslararası Badminton U15 Türkiye kategorisinde ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi temsil ederek Rusya, Ukrayna ve Azerbaycan Milli Takımlarıyla oynadığı maçlarda 3.oldu.
     Devrek Belediyespor Badminton Takımının elde ettiği bu başarısı nedeniyle Türkiye’yi uluslararası müsabakalarda temsil etme hakkı kazandı.
      Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek Belediyespor Badminton Takımı Antrenörü Mustafa Danacı ve oyuncular Sudem Karaca ile Zeynep Değirmenci’yi kutlayarak, başarılar diledi.
    Başkanı Çetin Bozkurt, “Belediyemizin Badminton Takımı oyuncularımızı bu başarıları nedeniyle kutluyorum. Uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil edecek olmaları da bize ayrıca bir mutluluk ve onur veriyor. Bu konuda büyük bir özveri göstererek ilçemize böyle bir başarı getiren başta antrenörümüz Mustafa Danacı ve oyuncularımız Sudem Karaca ile Zeynep Değirmenci’yi kutluyor başarılarının devamını diliyorum”dedi.

Editör: Haber Merkezi