TFF İkinci  Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un gol umutlarından biri olan Tezcan Gökmen, Perşembe günü oynanacak  Sancaktepe maçı öncesi değerlendirmelerde  bulundu.
Dün kar yağışı altında yapılan antrenman sonrası açıklama  yapan genç  futbolcu Tezcan, geçtiğimiz hafta Ankara Demirspor karşısında 1-0 öne geçmelerine  rağmen şansız bir yenilgi aldıklarını belirtti.
 AVANTAJI KULLANAMADIK
1-0 öne geçmelerine  ve rakibin 10 kişi kalmasına rağmen  avantajı değerlendiremediklerini  belirten Tezcan, yaptığı açıklamada şunları söyledi.”  Öncelikle  Ankara Demirspor maçına değinecek  olursak çok iyi başladığımız ve 1-0 öne geçtiğimiz maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Bizim için kötü bir yenilgi  oldu. Galip dönmek isterdik ama olmadı.  1-0 öne geçtik. Rakip 10 kişi kaldı  ama biz bunu değerlendiremedik. Gerçekten üzgünüz ama bu maçı artık unutmalıyız.”
O BÖLGEDEN UZAKLAŞMAK İSTİYORUZ
Perşembe günü konuk edecekleri Sancaktepe maçını kazanarak  alt sıralardan uzaklaşmak istediklerini  ifade eden Tezcan, şunları söyledi:”2 gün sonra Sancaktepe ile çok önemli bir maç oynayacağız. Tamamen bu maça odaklandık. Bu maçı alıp  biraz olsun rahatlamak istiyoruz. Buna ihtiyacımız var. Alt ile aramızdaki bağı bir an önce kopartıp o bölgeden uzaklaşmak istiyoruz. İnşallah Sancaktepe maçını kazanıp beyaz bir sayfa açmak istiyoruz.”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi