Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ilimizde yapılan spor tesisleri ile ilgili bilgiler verdi.
Acık basketbol ve tenis kortu yapımına devam edildiği belirten Yüksel, birçok tesisin ise bakım olarımı yapılarak yeniden sporun hizmetine sunduklarını belirtti.
Yüksel şunları söyledi” Merkez ve ilçelerimizin hepsine açık spor tesisleri kazandırmaya devam ediyoruz. Birçoğunun bakım onarımını yaparken, sıfırdan yeni tesislerde yapılıyor. Açık tenis kortları, basketbol sahaları, voleybol sahaları yapılıyor.Bir çoğunu hizmete sunduk. Son çalışmaların yapıldığı bazı tesisler ise kısa zaman içinde sporun hizmetine sunulacak. 
KOTLARIN BALONLARI ŞİŞECEK 
Açık tenis kortlarının üstünü kışın şişme balonlarla kapattıklarını, belirten Yüksel, konu ile ilgili şu ifadelere yer verdi” Açık tenis kortlarımızda kışında spor yapılması için Balon kort haline getirmiştik, Bu balonların yaz aylarında havası indiriliyor.Kız aşlarında ise yeniden şişiriyoruz. Havaların soğumaya başlaması ile birlikte önümüzdeki günlerde Balon kortlarımızın şişirip hizmete sunacağız.”
Yüsel,Okulların açılması ile birlikte Okul sporları faaliyetlerine yeniden başlanacağını ve bu konuda Bakanlık ile birlikte ortaklaşa takvim izleneceğini ifade etti. HABER: ERCAN AYGÜN 

Editör: Haber Merkezi