Süper Amatör Küme B grubunda Play-Off için mücadele eden Çaydeğirmeni Belediyespor, hafta sonunda deplasmanda oynadığı maçta Çaycumaspor ile 2-2 berabere kaldı.
Maça iyi başlayan Çaycumaspor ilk dakikalarda bulduğu golle 1-1 öne geçti. Oyundan düşmeyen Çaydeğirmeni Belediyespor eşitliği sağladı ve  devre 1-1 berabere bitti. Müsabakanın ikinci yarısı yine büyük çekişmeye sahne oldu.
1-1 devam eden maçın 90’ınca dakikasında 2-1 geriye düşen Çaydeğirmeni Belediyespor, pes etmeyerek uzatma bölümlerinde penaltıdan attığı golle  zorlu deplasmandan altın değerinde 1 puan çıkardı. 2 kez geriye düştüğü maçta beraberliği sağlayarak
alınan 1 puanın çok değerli olduğunu belirten tecrübeli antrenör Serkan Bankoğlu, yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi,” Ben  Çaycuma maçından önce oynadığımız Gelik maçına değinerek başlamak istiyorum. O maçı 4-3 kaybettik ama  futbolcularım çok iyi bir oyun sergilemiştik. Ama skora yansıtamadık. Çaycuma maçına gelirsek zorlu bir deplasmanda puan mücadelesine çıktık. Zemin pek iyi oymasa da  futbolu çok seven Çaycumalı sporseverler büyük ilgi gösterdi.İki takım oyuncuları iyi niyetli şekilde elinden gelen mücadeleyi sergilediler. 2 kere geriye düştüğümüz maçta çok iyi mücadele ederek 1 puanı  kurtardık.Ben oyuncularımızı bir kez daha kutluyorum. 
 Grubumuzda çekişmeli maçlar oynanıyor. Gelikspor avantajlı durumda olsana  bizde Play-Off mücadelesini  sonuna kadar sürdüreceğiz.”

Editör: Haber Merkezi