4 Kırmızı kart, 2 gol vardı. Puanları paylaştılar.

Zonguldak İkinci Amatör Küme Merkez grubunda lider durumda bulunan Beycuma Cezaevispor, Play-Off hesapları yapan Kozlu Merkez Topbaşıspor ile karşı  karşıya geldiler.

Deniz Kardaş’ın yönettiği ve çekişmeli geçen maçın ilk yarısı 0-0 berabere  tamamlandı. İkinci yarıya iyi başlayan Kozlu Merkez Topbaşı 50’inci dakikada Oğuzhan’ın attığı 1-0 öne geçti. 1-0 geriye düşen lider Beycuma Cezaevi, beraberlik golü için rakip kaleye yüklendi.

Üstünlüğünü koruman isteyen Kozlu Merkez Topbaşıspor ise  iyi savunma yaparak rakibe gol fırsatı vermedi ve geliştirdiği ani ataklarla farkı arttırmaya çalıştı.

 Maçın ikinci yarısında  zaman zaman tansiyonu artması üzerine 2 takımdan 2’şer kuşu olmak üzere 4 futbolcu kırmızı kart gördü.

Karşılaşmanın 90 dakikalık normal bölümü 1-0 Topbaşıspor’un üstünlüğü ile sonuçlanınca hakem 7 dakikalık uzatma gösterdi. 90+7’inci dakikada sahneye çıkan tecrübeli futbolcu Barış,attığı güzel golle 1-1’lik eşitliği sağladı. Bu golün santrası olmadı ve kaşılaşma 1-1 berabere sonuçladı.

 Bu sonuçtan sonraBeycuma Cezaevispor, puanını 23’e çıkararak liderliğini devan ettirdi.Merkez Topbaşıspor ise puanını 12’ye yükseltti.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi