TFF İkinci Lig Beyaz Grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda oynadığı karşılaşmada  Hacettepe’yi 4-1 gibi farklı bir  skorla yenerek moral buldu.

Kırmızı-Lacivertli ekipte  teknik Patron Mustafa Dalcı, geçen hafta içinde görevini  bıraktığı için takımın  Hacettepe maçında antrenör Barış Şeref çıktı.

Yedek kulübesinden takımı idare eden Şeref , 90 dakika bolunca  futbolcularını uyardı ve talimatlar vererek galibiyette pay sahibi oldu.

Zonguldak Kömürspor taraftarları ve spor camiası Barış Şeref’e büyük destek verdi. Yola onunla devam edilmesini  gerektiği konusunda destek oldular.

ÖNEMLİ OLAN ZONGULDAK KÖMÜRSPOR

4-1 üstünlükle sonuçlanan karşılaşma sonrası büyük mutluluk yaşayan antrenör Barış Şeref bu galibiyetin devamını getirmeleri gerektiğini belirterek şöyle konuştu” Öncelikle  bu galibiyete çok sevindik. Oyuncularımızı kutluyorum. Çok koştular, mücadele ettiler, galibiyeti hak ettiler.Ama  bu galibiyetlerin devamının gelmesi lazım. Devamı gelmelidir. Bir- İki hafta  sonra bu takım kondisyon açısından daha da kuvvetlenecek. Biraz daha üzerine  koyduğunda çok daha iyi olacaktır. Ben  oyuncularımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Biz olalım, olmayalım önemli değil. Önemli olan  Zonguldak Kömürspor’un kazanmasıdır. Bize görev verildiği zaman her an hazırız. En iyisini yapmak için elimizden geleni yapacağız”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi