Zonguldak Kömürspor Kulübü tarafından bastırılan ve  2018-2019 sezonunda iç saha maçlarında kullanılacak kombine kartlar geldi. Kombine kartlar  iç sahada oynanacak  17 maçta  gereçli olacak. Geçtiğimiz sezon 250TL’den satılan kombineler  bu sene 100 TL’den satılacak.  Bu rakam maç başı beş buçuk TL’ye civarına  geliyor. Kombine alan taraftarlar 5 TL’ye maç izlemiş olacaklar.

100 TL den satılacak olan Kombinelere taraftarlar ilk günden yoğun ilgi gösterdikleri belirtildi.

BARKOT KONULDU, TEK KİŞİ GİRECEK

Geçen  seneki kombine kart ile  kapıdan  birkaç kişi girebiliyordu. İçeri giren biri  kartını  bir şekilde  dışarıda bekleyen yakınına  gönderip başka kişilerin aynı kartla  içeri girmesi  sağlanıyordu. Yönetim bunu tespit etti ve  bir kombine ile birden fazla kişinin girmesini  önlemek için yeni bir proje üretti. Bu seneki  Kombinelere  barkot konuldu. Kombine sahibi kartını  turnikelerde okutulacak ve kapı açıtlıktan sonra  içeri   girebilecek.  Aynı kart   dışarıya atılma bile ikinci kişi turnike kapılardaki sistem  kartı okumayacağı için  içeri giremeyecek. Böylelikle   tek karttan tek giriş olacak.

HERKEZ ALSIN DİYE UCUZ TUTTUK

Kombinelerin fiyatını 100 TL olarak belirlediklerini ifade eden Caner, yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi,” Kombine kartlarımız  geldi. Bu sene taraftarımızın  rahatça almaları için  kombine kartları 100 TL olarak belirledik. Taraftarımız arasında öğrenci var, asgari ücretle çalışan var, ekmeklisi var. Herkes alabilsin diye   cüzi bir rakam belirledik. İç sahada oynayacağımız 17 maçta  kullanılacak.  Maç başına  beş, beş-bucuk TL civarında bir rakama geliyor.  Bir paket sigara parası  bile değil. Ben tüm taraftarımıza kombine almaları  çağrısında bulunuyorum. Bir an  önce tükenirse  birde oradan elde edeceğimiz  gelirle takımın ihtiyaçlarının bir kısmını karşılarız.” HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi