TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor forma ön kısım sponsorluk anlaşması yaptı. Geçen sene  forma kol kısmına sponsor olan HSY yapı firması bu sezon için göğüs sponsoru oldu. Bartın’da faaliyet gösteren  HSY firmasının Kömürpor’a reklam vermesi  taktirle karşılandı.

 Zonguldak Kömürspor AŞ Başkanı Hakan Hürfikir ve  firma sahipleri  Serkan Yurtaçan, Hülya Yurtaçan, Bülent Karakoç ve Andaç Burak Karakoç Dedeman Otel'de yapılan törenle sponsorluk anlaşmasını imzaladılar.

 Zonguldak Kömürspor’a ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını belirten firma  sahipleri, duygularını şöyle dile getirdiler” Öncelikle her iki taraf için hayırlı olsun. Zonguldak Kömürspor ile geçen seneden bu yana bir birlikteliğimiz ve dayanışmamız ver. Geçen sene formanın koluna reklam vermiştik. Bu sene ise  göğüs sponsoru olduk.  İnşallah Zonguldak Kömürspor’umuzu 1. Lig ve süper ligde görür, yeni  reklam vererek destek oluruz. Çorbada bizimde tuzumuz bulunursa çok mutlu oluruz. Biz yapı  malzemeleri üzerine Bartın’da faaliyet gösteren  bir firmasıyız. 

Elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Her iki taraf için hayırlı olsun”

 HSY yapı firmasına  verdiği destekten dolayı teşekkür eden Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir ise  şunları söyledi,” HSY firmamız geçen yıl kol kısmına reklam vermişti. Bu sene göğüs reklamı verdiler. ben firma sahipleri Bülent beye, Serkan beye ve Hülya hanıma teşekkür ediyorum. Bartın’da faaliyet göstermesine rağmen bize destek oldular. Zonguldaklı firmalara örnek olsun. Biz  herkesten destek bekliyoruz. HSY firmasına bir kez daha teşekkür ediyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi