TFF  İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan  Zonguldak  Kömürspor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Akhisar maçının hazırlıklarına  devam ediyor. Teknik Patron Cafer Aydın nezaretinde Fener sentetik sahada  teknik-taktik ağırlıklı çalışan  Kırmızı-Lacivertli futbolcular, artık son eksiklerini gideriyorlar.
FENERBAHÇE’DEN GELDİ ZONGULDAKLI OLDU

 Fenerbahçe’den 2 yıllık kiralık transfer edilen  19 yaşındaki genç futbolcu  Eyüp Akcan,antrenman sonrası  yaptığı aklamada  büyük bir camiaya geldiğini belirti. Takıma  faydalı olarak ve  kendini ispatlamak için elinden geleceğini yapacağını belirterek şunları söyledi;” Büyük bir camiaya geldim. Burada güzel bir ortam var.Burada mutluyum. Daha yolun başındayım. Basamak Basamak çıkmak istiyorum. Burada kendimi ispatlayıp  üst seviyeye çıkmak istiyorum. Bunu yaparken takıma katkı vermek istiyorum. Burada ki fırsatı iyi değerlendirip  hem kendi geleceği için, hem de  takımım  için elinden geleni yapacağım. 
Yaklaşım 2 aydır çalışıyoruz. İnşallah  hafta sonu oynayacağımız maçı kazanıp sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi