Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’da  yeni sezon hazırlıkları  devam ediyor. Teknik Direktör Cahit Terzi nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda çalışan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyorlar. Antrenmanı takip eden Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yaptığı açıklamada takımın son durumu  hakkında önemli açıklamalarda  bulundu. Şehrin desteği ile her şeyin çok daha güzel olacağını belirten  Başkan Caner, el birliği ile  başarıyı  yakalayacaklarını belirtti.

SEZONA GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Ligin ilk maçını Manisa deplasmanında Manisa Büyükşehir  Belediyespor ile oynayacaklarını belirten Caner, sezona  galibiyetle başlamak istediklerini ifade ederek şöyle konuştu: ’Fikstür çekildi hakkımızda hayırlısı olsun. İlk maç deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor’la. Manisa ekibi lige yeni çıkan bir takım. İnşallah ilk maçtan puan da puanlarla dönmek nasip olur.”

ONUR’UN ÜCRETİNİ AYARLAMAYA ÇALIŞIYORUZ

Transfer çalışmaları konusunda bilgiler veren Kulüp Başkanı Caner, Okan Eken’in işini hallettiklerini ve kısa süre içinde takıma katılacağını, Onur Eriş’in ise  transfer ücretini  ayarlamaya çalıştıklarını belirtti.

Kaptan Mert Caymaz ve defans oyuncusu Kamil İçer’in de kısa zaman içinde takıma katılmasını beklediklerini söyleyen Caner, sözlerine  şöyle devam etti: ‘’Okan’ın  işini hallettik.Bugün çalışmalara katılacak. Onur’la  anlaştık. Ancak ücret konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Onur’un işini de  hallettikten sonra takıma  katılacak. Onur’la anlaşıldı ama ücretin ona verilmesi gerek. Kaptan Mert ve Kamil’de kısa  zamanda katıma katılacaklar.” dedi

KOMBİNELER 100 TL

Takıma gelir getirmek için  kombine  kartları 100 TL’den satacaklarını, ayrıca protokol tribününün ortasında bulunan 280 koltuğu 1000 TL’den satacaklarını belirten Caner, konu ile ilgili  şunları söyledi: ’Bu sene herkes maçlara gelsin kombinesiz kimse kalmasın diye kombineleri 100TL’ye indirdik. Herkes takımını ve şehrini seviyorsa muhakkak 1 tane kombine alacaktır. Bir aksilik olmazsa ilk etap kombinelerimiz Cuma günü gelecek. Geldikten sonra da hemen satışa sunacağız. Kapalı tribünlerde 280 tane özel koltuklarımız var. Onları da 1000TL olarak satışa çıkaracağız. Koltukların üzerinde alan kişilerin isimleri olacak. Tüm  halkımızdan kombinelere ilgi göstermelerini bekliyoruz”

VALİ ÇINAR DESTEK OLACAK

 Vali Ahmet Çınar’ın takıma katkı sağlamak için düzenlediği geceye katılan iş adamları ile irtibata geçerek kendilerine destek olacağını belirten Caner şunları söyledi: ’Sayın Valimiz yemeğe katılanların isimlerini istedi. Görüntülerini gönderdik. Ona göre çalışmalara başlattı. İnşallah o kişilerinde Zonguldakspor’a katkısı olacak. Valimiz Ahmet Çınar’a bizlere verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz.’’

TESİSLEŞMEYE ÖNEM VERİYORUZ

Tesis konusunda  bilgiler veren  Caner, Bakacakkadı 100. Yıl tesislerindeki  futbol sahasının ve yan tarafındaki boş arazinin Zonguldakspor’a  tahsis edildiğini ifade eden  Caner, Fener sentinde bulunan mevcut tesislerin kısa zaman içinde tadilattan geçirileceğini  söyledi. Tesisleşmeye önem verdiklerini  anlatan Caner, şunları söyledi,” Mevcut tesisimiz 1950 yılından kalan bir tesis. Zamanın çok iyi bir tesisi. O zamanda Türkiye’de olmayan tesislerden bir tanesi. Bu tarihte baktığımız zaman eklemelerle bir şey yapmadığımız gibi tadilatlarla istediğimiz boyuta getiremedik.  Futbolcularımızın istediği gibi daha güzel bir tesis yapma yoluna gidiyoruz.Bakacakkadı  100.yıl vakfı Başkanı Cemil Çakmaklı ile görüşmeler yaptık. Onunla yaptığımız görüşmeler olumlu geçti. O da Zonguldak’a ve Zonguldakspor’a katkı da bulunmak istiyor. Sayın Valimiz Ahmet Çınar önderliğinde milletvekillerin katılımıyla hafta sonu protokol imzaladık. Yüzüncü yıl tesislerinde ki sahanın biran evvel faaliyete geçirilmesi ve sahanın yanında ki prefabrik yapacağımız Zonguldakspor’a modern bir tesis. Amacımız hem Zonguldakspor’a tesis yapmak ve hem de bölge futbolunu canlandırmak. Daha sonra yatalı futbol lisesi düşüncemizde var.”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi