Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Gökçebeyspor karşısında alınan farklı galibiyetten dolayı mutlu olduğu söyledi.

Sezonun son maçını 9 - 2 ‘ lik farklı skorla tamamlayan takımı hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Gebeş, futbolcu kardeşlerim son altı maçta gösterdikleri müthiş performansla bizleri ve halkımızı onure ettiler. Çaydeğirmeni Belediyespor bu sezon şampiyon olmadı belki ama mücadelenin,emeğin karşılığını, taraflı tarafsız her kesimden aldı….

Çaydeğirmeni  spor alanında yapılan çalışmalar ve elde edilen başarılar ile konuşulmaya bundan sonraki senelerde devam edecektir. Bu hedefe uygun olarak çalışmalarımızı yürütmeye gayret ediyoruz. 

“SPOR, DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR”

Sosyal projelerin ve spor etkinliklerinin özellikle beldemizdeki gençlere çok faydalı olduğunu belirten Başkan Gebeş, bu çıkışımızı gelecek senelerde geleneksek hale getirip birlik ve beraberliği sağlamak istiyoruz.

Belediye olarak bizler birçok çalışmayı yürütürken özellikle bu tür faaliyetlere özel bir önem veriyoruz. Aynı zamanda, sporun sağlıklı yaşama olan katkısının yanı sıra birlik ve beraberlik ile kardeşlik duygularının artmasına neden olduğuna inanıyoruz. Bu yıl  takımımız centilmence mücadele ederek sporun güzelliklerini ve heyecanını her kesimden izleyicelere yaşattıklarından şüphem yok. 

Çaydeğirmeni Belediyesi  olarak toplum için, milletimiz için, beraberliğimiz için yapılan her organizasyonda gençlerimizin yanındayız ” diyerek sözlerini tamamlarken,

Çaydeğirmi Belediyespor’un üzerinde emeği geçen kardeşlerimize Belediye ve Belde halkı adına teşekkür ediyorum dedi….

Editör: Haber Merkezi