Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda  kendi evinde konuk ettiği Amed Sportif’i 1-0 yenerek haftayı galibiyetle kapattı.Son saniyede Serhat’ın attığı gol mutluluk gözyaşları getirdi.

Maddi-manevi çok zar şartlarda sezona girdiklerini, hiçbir yerden destek almadıklarını söyleyen  Kulüp Başkanı Süleyman Caner, bu imkansızlıklara rağmen genç ve çok koşan bir ekip kurduklarını ifaden Caner, maç sonu yaptığı açıklamada şunları söyledi;” Takımın oyuncularının biraya gelmesi zaman aldı. Son 2-3 günde bir takım oluşturduk.Transfer yasağını kaldırıp lisanslarını çıkardık. Takım tam olarak hazırlanmadan ilk maçına çıktı ve  güçlü rakibimiz  Manisa KF’ye 1-0 yenildik. Ancak çocuklarımızın  oynadığı oyun  ilerisi için ümit verdi. Amed Sportif maçında üzerine koyarak geldiler. Golü daha erken de bulabilirdik. Çocuklar gayet güzel futbol oynadı. Paslaşma çok iyiydi. Tabi ki santrafor sıkıntısı var. İyi oynayan arkadaşlar bu sorunu çözeceklerdir. Çocukların hepsi mükemmel oynadılar. Galibiyette emeği geçen herkese çok teşekkür ederim'' dedi.

ZONGULDAK AYAĞA KALKSIN 

Zonguldak’ı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirten Caner, bu zorlu mücadelede tüm şehirde destek beklediklerini ifade ederek şunları söyledi;”Her  zaman birlikte mücadele edersek sonuçta iyi olur. Eksiklerimiz olabilir. Taraftar desteği de arkanızda olduğu zaman sonuçda iyi oluyor. Ben başta Valimiz, Emniyet Müdürümüz, Belediye Başkanımız ve TTK Genel Müdürüne teşekkür ediyorum. Bu çocuklar maçı kazandılar. Hepsinde de prim konusunda desteklerini bekliyorum. Esnafımız işadamlarımızdan destek bekliyoruz. Ele ele verirsek bu çocukları mutlu ederiz. Onlar gereğini yapıyor, şehir de inşallah yapacak” 

GALİBİYETİ ANNESİNE ARMAĞA ETTİ

 Karşılaşmada son dakikada gelen gol sonrası  gözyaşlarını tutamayan Başkan Caner, çok sıkıntılı bir süreç yaşadıkları şu zamanlarda  aldıkları bu anlamlı galibiyeti geçtiğimiz aylarda hayatını  kaybeden rahmetli annesine  armağan ettiğini sözlerine ekledi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi