Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü'nün Başkanı  Çetin Özcep, 67. Kuruluş Yıldönümü etkinliklerine katılan herkese  teşekkür etti.

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünde 7-8-9 Eylülde kuruluşunun 67. yılı nedeniyle yapılan törenlerde müthiş bir coşku yaşandı.

Şehir dışında yaşayan ve Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü'nün bulunduğu Fener mahallesinin 40-50 yıl önceki sakinlerinin oluşturduğu 230 kişi ve Zonguldak'da yaşayan tenis kulübü mensuplarının oluşturduğu yaklaşık 320 kişilik bir topluluk ülkemizin en eski ve köklü kulüplerinden olan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün 67. yılını coşku,mutluluk ve duygu yoğunluğuyla kutladı.Şehir dışından gelenleri temsilen 5 kişilik bir heyet Zonguldak Vali'sini,Belediye Başkanı'nı,TTK Genel Müdürü'nü ziyaret ederek uzun yıllar yaşadıkları ve binlerce anı biriktirdikleri Fener Mahallesi ve şehrimizin gözbebeği Tenis Deniz Spor Kulübü'ne verdikleri bundan sonra verecekleri destekler için teşekkür ettiler.

8 Eylül de saat 15.00 de  Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü'nün Kuruluşu'nun 67. yılını kutlama töreni , önce Ulu Önder Mustafa Atatürk ve tüm şehitlerimiz ile Tenis Kulübü'ne emek vermiş tüm kayıplar adına yapılan saygı duruşunun ardından tüm katılımcıların hep bir ağızdan doğaçlama olarak söylediği Milli Marş'ımız ile başladı.Daha sonra Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep'in , 67 yıl boyunca bu nadide kulüp için emek vermiş herkes adına yaptığını ifade ettiği , Tenis Kulübü4nün kurucularını ve büyük emeği geçmiş olan Nurhan Çelebi'yi saygıyla andığı son derece duygusal ve izleyicilerin coşkuyla alkışladığı konuşmasının ardından  Zokev Başkanı Zafer Kalafat ve  Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'de konuşmalar yaparak bu tarihi kulübün önemi ve misyonu hakkında düşüncelerini belirttiler. Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep'in kulübün umutlarını , geleceğin güvencesi yıldızlarını sahaya davet eden çağrısı üzerine koşarak kortlara gelen bembeyaz kıyafetli minik tenisçiler ise izleyicilere coşku ve duygu dolu anlar yaşattı.Tenis Kulübü'ne büyük hizmetleri dokunan Hamdi Günvar,Osman Poshor,Daryal Yönder ile Kulübün ilk Milli Oyuncusu olan Özhan Karadeniz ve 2015 yılında milli takım forması giyerek Fransa4da Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü'nün gururu olan Sabiha Köktürk ödüllerini Başkan Çetin Özçep ve Başkan Yardımcıları Rahimi Üder ile Serdar Aydan'dan aldılar. Bu organizasyona İstanbul'dan katkı veren ve Tenis Kulübü'nün tarihinde önemli bir yer tutan Tunç Çelebi,Muammer Güner ve Uğur Haklar da bir konuşma yaparak duygularını dile getirdiler ve teşekkür ödüllerini Başkan Çetin Özçep'ten aldılar. Son olarak 40-50 yıl önce Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü'nün formasını giymiş tenisciler ile şu anda kulübün yetiştirdiği 9-18 yaş aralığındaki tenisçilerin tenis maçları yapıldı.

Editör: Haber Merkezi