Özkan  Baba dualarla son yolculuğuna uğurladı 

Eğitim ve Spor camiasına uzun yıllar hizmet eden,  öğretmenlikten emekli sonra Basketbol sporu ile ilgilenen  duayen isim  Özkan Oral 76 yaşında  hayata gözlerini yumdu. 

Zonguldak'ta  Eğitim ve Basketbol camiasının ‘Özkan Babası’  olarak bilinen Özkan Oral hayatını kaybetti. Yıllarca öğretmenlik  yaptıktan sonra  emeklilik  hayatında Basketbol sporuna hizmet eden Özkan Oral, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Eğitim ve Spor camiasını Özkan Babası, koah hastalığı nedeni ile bir süredir Hastanede tedavi gördüğü. En son Zonguldak  Belediyespor basketbol takımını çalıştıran   Özkan Oral'ın hayatını kaybetmesi tanıdıkları ve spor camiasında büyük üzüntü yarattı. Basketbol sporunun duayeni Özkan Oral için dün  Acılık camiinde  saat 11.00’de cenaze töreni düzenlendi. Törene  bir önceki dönem Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Basketbol İl temsilcisi Adnan Yakut, Klasman gözlemcisi Erol Pesen, Zonguldak Belediyespor  Kulüp Başkanı Abdullah Bakır, spor camiası, eğitim camiası , ailesi, tanıdıkları ve  sporcuları katıldı.

Merhum Özkan Oral’ın cenazesi  kılınan cenaze namazının ardından Belediye Asri mezarlığa defnedildi.

Yeni Adım Gazetezi Ailesi olarak merhum  Özkan Oral’a Allah’tan rahmet, ailesi yakınları ve spor camiasına baş sağlığı dileriz.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi