Kilimli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'u ziyaret etti.
Bu haftasonu Sakarya'da gerçekleştirilecek olan ikinci lige çıkma müsabakalarına katılacak olan sarı siyahlı ekip, Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Demir ile birlikte Belediye Başkanı Kamil Altun'u makamında ziyaret etti.
Başkan Kamil Altun sporcular ve yönetsel örgüte toplu resim çektirdi.
Hedefin ikincilik olduğunu belirten Belediye Başkanı Kamil Altun, ''Yusuf hocamız ve Çetin hocamızla beraber voleybol takımımızı 2.lige yükselterek Kilimlimizin adını bayan voleybol takımı olarak da tüm Türkiye'de duymak istiyoruz. Ben bayan voleybol takımımıza bu hafta sonu karşılaşacakları Sakarya'da ki turnuvada başarılar diliyorum.'' dedi.
Kilimli Belediyespor Salon Sporlarında Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Demir'de yaptığı açıklamada, 
Kilimlispor'da son zamanlarda biraz gerek maddi imkânsızlıklar gerek farklı olaylardan dolayı biraz düşüşe geçmişti. Biz buna Kamil Altun Belediye başkanımızla beraber yeniden başlatarak yeniden güçlendirmek istiyoruz. Voleybol Takımı kurarak mücadele etmemizi sağladı. Gerek İstanbul'dan yaptığımız transferlerle gerekli altyapı sporcularımız da güzel bir takım oluşturduk. Sakarya da yapılacak bölge müsabakalarında inşallah başarılı olacağız ve ikinci lige çıkacağız'' dedi.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi