Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak Kömürspor’a destek vermek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig’de mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor yönetimi, Belediye Başkanı Selim Alan’ı ziyaret ettiler.

Kulüp Başkanı  Süleyman Caner, Başkan Yardımcısı  Muammer Toprak, Futbol Şube Sorumlusu  Hacı Demir, Genel Kaptan  Hakan Hürfikir ve Basın Danışmanı Şükrü Öztürk, Belediye Başkanı Selim Alan’ı makamında ziyaret ederek yeni sezon öncesinde destek istediler. Samimi  bir ortamda gerçekleşen ziyarette , önümüzdeki hafta yapılacak olan genel kurul için liste  oluşturulması konusunda  fikir alışverişinde  bulunuldu.

SELİM ALAN  DESTEK OLACAKTIR

Maddi açıdan sıkıntılı günler geçirdiklerini belirten Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın desteği ile  sıkıntıları biraz olsun aşacaklarına inandığını belirterek şöyle konuştu”

Yeni sezon hazırlıklarına  başlamak için gayret gösteriyoruz. Kongre hazırlığımız var. İstediğimiz anlamda güçlü bir yönetim oluşturamadığımız için ilk kongreyi ertelemek zorunda kaldık. Türkiye’de ki diğer takımlar gibi biz de ekonomik anlamda zor durumdayız. Geçtiğimiz sezon oynayan futbolcularımıza, teknik ekibe,  personele ödememiz gereken alacakları var. Ayrıca transfer yapmak için bir miktar paraya ihtiyacımız var.  Eren Enerji ile sponsorluk görüşmelerimiz oldu. Ancak ekonomik kriz nedeni ile o da yarıda kaldı. Dün yine görüştük Her şey olabilir. Amacımız Zonguldak Kömürspor’u lige iyi bir şekilde başlatmak. İyi ve güçlü bir yönetim kurabilmek. Selim Başkanımız daha önce yıllarca kulübün doktorluğunu hiçbir karşılık beklemeden yapan arkadaşımız. Çoğu konuda yönetici gibi her zaman çalıştı. Bize reklam buldu.Kombine sattı. Sıkıntıları  çözmeye çalıştı. Bu nedenle bizim sıkıntılarımızı çok iyi biliyor. Beraber sıkıntılarımıza bir çözüm yolu bulacağız. Bize destek olacağına inanıyoruz”

BELEDİYE OLARAK VE ŞAHSIM OLARAK ELİMDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIM

Geçmişte Zonguldak Kömürspor’un doktorluğunu yapan  Belediye Başkanı Selim Alan, sıkıntıları bildiklerini,  bu sıkıntıları aşmak için elinden gelecek olan desteği vermeye çalışacağını ifade ederek şunları söyledi,” Ne yazık ki Zonguldak Kömürsporumuzla ilgili çok iç açıcı bir durum yok. Ben 4 yılı aşkın bir süredir kulübün yanında oldum. Elimizden geldiğince kulübede destek olduk. Futbolcuların sağlık işleri ile ilgilendik. Deplasmanda yer aldık. Zonguldakspor’un daha iyi yerlerde olabilmesi için gayret gösterdik. Şimdi yönetimimizle bir araya geldik. Ne yapabiliriz de takımı yeni sezona hazırlarız diye düşünüyoruz. Zonguldakspor tüm Zonguldaklıların göz bebeği. Futbol dediğiniz zaman her şey duruyor. Herkesin ortak noktası. Her Zonguldaklı gibi bende hem Belediye Başkanı hem de bir Zonguldaklı olarak Zonguldak Kömürspor’un en iyi yerde olmasını istiyorum. Belediye olarak ve şahsım olarak elimden ne geliyorsa yapacağım. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Aynı zamanda sadece bizlerin değil tüm Zonguldaklıların takımımıza destek olması gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Başka bir Zonguldakspor yok. Zonguldakspor’u buraya getirmek için çok emek sarf edildi. İnşallah bu sıkıntılar aşılacak.”

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi