Zonguldak Belediyesi tarafından merkez ilçe sınırları içerisinde  faaliyet gösterilen  amatör kulüplere yapılacak malzemelerinin dağıtımına başlandı.
Belediye tarafından spor  malzemesi  satan iki firma ile yapılan anlaşma  sonrasında   merkez ilçe sınırları içinde faaliyet gösteren 19 kulübün her birine 2500 TL tutarında malzeme   yardımı yapılıyor. Konu hakkında bilgi veren Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir,  Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a teşekkür ederek şunları söyledi” Belediye Başkanımız Selim Alan ile daha önce yaptığımız görüşmelerde  kulüplerimizin içinde bulunduğu durumu anlatmıştık. Kendisi merkez ilçe sınırları içinde  faaliyet gösteren kulüplere  yardım  yapacağının sözünü vermişti. Spor malzemesi satan  Sami Mısırlıoğlu  ve Hidayet Yılmaz ile anlaşma yapılmış. 19 kulübümüzün her birine  2500 TL tutarında malzeme yardımı yapılıyor.
Kulüplerimiz  istedikleri  malzemeleri gidip alabilirler. Belediye Başkanımız Selim Alan’ın amatör sporun gelişmesi için çok güzel projeleri var. İnşallah bu projeleri  hayata geçirecektir. Ben katkılarından dolayı şahsım ve tüm kulüplerimiz adına kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” 
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi