Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir, bir hafta  önce kulüp yetkilileri ile Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e yaptığı  ziyarette  kulüplere yardım sözünü almıştı. 

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, sözünü tutarak Merkez ilçe sınırları içinde  faaliyet gösteren  18 amatör yardımda bulunuldu.

Kulüplere  spor malzemesi almak üzere  verilen 1000 TL’lik hediye çeki dağımın töreni  dün gerçekleştirildi. Belediye Kültür Merkezi’nde yapılan törene Zonguldak Belediyespor Kulüp Başkanı ve Belediye Kültür Merkezi  Müdürü Abdullah Bakır, ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl temsilcisi Metin Malkoç ve kulüp temsilcileri katıldı.

SOYUNMA ODASALI KONUSUNDA  DESTEK BEKLİYORUZ

Törende  bir konuşma yapan Belediye Kültür Merkezi Abdullah Bakır, imkanları ölçüsünde amatör spora destek vermeye çalıştıklarını belirterek şunları söyledi,” Amatör futbolu yönetmek çok zor. Masraflı bir iş.Bu imkansızlıklar dahilinde kulüplerinizi yaşatmaya çalıştığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir’den  kulüplere yardım yapılması konusunda ricada bulunduk. Sağ olsun  oda bizleri kırmadı. Belediyelerin mali durumları şu anda pek iyi değil. Keşke imkan olsa daha fazla yardımda bulunabilsek.Belediye Başkanımız  Belediyelerin imkanları ölçüsünde destekte bulundu. Ben Kulüplerimiz  adına kendisine teşekkür ediyorum.

Buradan  yetkililerinden bir ricamız daha olacak. Merkezdeki amatör kulüpler soyunma adası sıkıntısı çekiyor. Sayın Valimizden, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzden ve Belediye Başkanımızdan bir ricamız daha olacak. Kulüplerin soyunma odası sıkıntısı  çözmez adına yardımcı olurlarsa çok seviniriz. Belediyemizin yaptığı bu yardım kulüplerimize biraz olsun destek olacaktır. Ben bir kez daha emeği geçenlere teşekkür ediyorum”

DESTEK OLMAYA ÇALIŞYORUZ

Belediye Başkanı Akdemir’e teşekkür eden ASKF Başkanı Kemal Demir ise şu ifadelere yer verdi.

“Yaklaşık bir hafta önce Belediye Başkanımızdan bir ricamız  olmuştu. Sağ olsun kendisi  bizi kırmadı.Kulüplerimize  bir nebze olsun destek oldu. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Soyunma odaları konusunda da girişimlerimiz sürüyor. İnşallah  şehrimizi yöneten mülki amerlerin  yardımı ile o sorunda  çözülecektir. Ben Kulüpler adına  bir kez daha Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi