TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Pazar günü kendi sahasında konuk  edeceği  Uşakspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor.
Teknik Patron Cafer Aydın nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketleri ve 5’e 2 top çalışması ile başladı.
Daha sonra  çift  kale maç yapan futbolcuların  hırslı olmaları teknik ekibi memnun etti.
Teknik patron Cafer Aydın, son bölümde sonrası  forvet oyuncularına  gol çalışması yaptırdı.
O HAKEMLE  GALİP GELEMEZDİK
Antrenman  sonrası  açıklamalarda bulunan teknik patron Cafer Aydın, öncelikle geçen hafta sonu oynanan Pendik maçına değindi.
 Hakemin kötü bir yönetim sergilediğin belirten Aydın, şunları söyledi;” Ben şimdi mağlubiyetlere bahane üreten bir hoca değilim. İlk 45 dakikada bütün planlarımız yerinde, rakibe pozisyon vermedik. 15-20’nci dakikalarda yakaladığımız 4-5 pozisyonda çabuk kontra atağa çıkabilseydik, topu doğru kullanabilseydik ilk 15-20 dakikada maçı koparabilirdik. Hakemin de art niyeti olması ve verdiği komik penaltı bizim oyuncuların temposunu düşürdü. Bizi oynatmamak anlamında çaldığı düdükler ilk 45 dakikada bizi etkiledi.
Maç boyunca verdiği kararlarla sonuç etki etti. Net golümüzü vermediler. 
OYUNDAM MEMNUNUZ SONUÇTAN DEĞİLİZ
Maçın ikinci yarısında sergiledikleri oyundan memnun olduklarını belirten Aydın,” İlk yarı takımımın oynadığı defansif oyundan memnunum ama ofansif anlamda memnun değilim. Final paslarından memnun değilim. İkinci 45 dakika başladıktan sonra kalemize 2 kere top geldi zaten, bireysel hatalardan basit goller yedik. Buna rağmen oyunu çevirecek pozisyon bulduk. Verilmeyen golümüz verilse, 4’de  bulabilirdik. Maç ikinci yarı minimum 15 dakika falan durdu. Hakem 7 dakika uzattı, altı buçuk dakikada bitirdi. Maça takılıp kalmamak lazım ama oradan çıkaracak dersler de var. Daha istekli daha coşkulu rakibe göre mücadelede edeceğiz bundan sonra. o hakemle puan alma şansımız yoktu. Ama artık o maçı unuttuk. Önümüzdeki maçlara odaklanmalıyız”
BİR GALİBİYET ALSAK GERİSİ GELİR
Alacakları bir galibiyet sonrası  şansızlığı kıracaklarını ve devamının geleceğini belirten Aydır” Kamuoyundaki gibi Zonguldak yine altlarda mı oynayacak ‘ algısı var. Biz buna bakmıyoruz. Önemli olan bir başlangıç yapıp seri galibiyetler hedefliyoruz. Taraftarın biraz bu takıma destek olması gerek. Çok genç bir takımız. Geçen sene çok süre alan oyuncularımız yok ama çok yetenekli ve genç bir takımız. Her geçen gün üzerine koyarak gideceğiz. Seri galibiyetlere ihtiyacımız var.’’ifadelerine yer verdi
ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLSUN
Hafta sonunda oynayacakları Uşak müsabakasına çıkış maçı olarak baktıklarını anlatan Aydın;”Öncelikle  bir başlangıç yapmamız lazım, hafta sonundaki Uşak müsabakasında  geçen haftaki  Pendikspor maçındaki futbolu oynarsak çok iyi bir skorla Uşakspor maçından galip ayrılacağımızı düşünüyorum. Oyuncularıma güveniyorum. Özellikle Şehrin gurur duyacağı, maçlarını izlemekten keyif alacağı ve her hafta üzerine koyarak gelişen bir takım görecek.” 
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi