Tomografi  temiz çıktı

Zonguldak Kömürspor’lu futbolculara bir kez daha test yapılacak

Salı günü Atatürk Devlet Hastanesi’nde korona virüs testi yapılmıştı.  Şehirde iki gün antrenman yapan futbolcular, TFF’nin ligleri iptal ettiğini açıklamasının ardından memleketlerine  gitmişlerdi. Bu arada  test sonuçları çıktı ve bir futbolcu  pozitif çıktı.

Pozitif çıkan başarılı orta saha oyuncusu İsmail Güven, memleketi Konya’da tedavi altına alındı.

Güven’in Konya’da çekilen tomografisinin temiz çıktığı öğrenildi. Kan testinde ise  yüzde yüz  Korona virüs çıkmadı. İlaç tedavisi uygulanan genç futbolcuya  Önümüzdeki hafta  bir kez daha test yapılacağı belirtildi

Diğer futbolcular da evlerinde karantina sürecini tamamlıyorlar.

BİR KEZ DAHA  TEST YAPILACAK

Hiçbir belirtisinin olmadığını belirten genç futbolcu süreç hakkında şunları söyledi;
 “Şu an hastanede gözlem altındayım. COVİD-19 testim pozitif çıkmıştı. Ama ufak bir mikropla dahi pozitif çıkabilirmiş. Tomografi sonucum temiz çıktı. Kanımda da yüzde 100 corona çıkmadı. Ufak bir şüphe olduğu için hastanede kalıyorum.Kimseyi de risk altına sokmamak için. Zaten hiçbir belirtisi yoktu bende. Bir kaz daha test yapılacak. ” dedi.

ZONGULDAK’A GELİRKEN YOLDA  KAPMIŞ OLABİLİRİM

İnsanlarla  fazla temas kurmayan, sürekli maske  ile dolayın biri olduğunu belirten genç futbolcu sözlerini şöyle tamamladı,”

 “ Testim pozitif çıktı  diye hiç üzülmedim. Çünkü yapacak bir şey yok. Bu hepimizin başına gelebilir. Bu durumun korunup korunmamakla alakası yok Çünkü ben burada sürekli maskeye takan, maskesiz sokağa çıkmayan bir insanım. Normal hayatta bile insanlarla yakın temas kuran bir insan değilim. Havada asılı olan bir şey. Kimseye yakınlaşmadığım halde geldi. Büyük ihtimalle Zonguldak’a gelirken oldu diye düşünüyorum. Şahsi aracımla gelmedim, otobüsle geldim. Olumsuz olarak etkilemedi. Ama eğer kendi evime gitseydim ya da başka insanlarla temas etseydim sonrasında bu durum beni kötü olarak etkilerdi.” dedi.

Editör: Haber Merkezi