Kırmızı-Lacivertli ekip  1-0 öne geçtiği 1922 Konyaspor maçında  rakibi ile 1-1 berabere kalarak haftayı  1 puanla kapattı. İki  haftadır galip gelemeyen Zonguldak Kömrüspor,  4’üncü basamaktan bir anda 7’inci sıraya indi.

TFF  İkinci Lig Beyaz Grupta üst sıralar için mücadele eden Zonguldak Kömürspor,12’inci hafta  maçında  deplasmanda  alt sıralardan uzaklaşma hesapları yapan 1922 Konyaspor ile karşı karşıya geldiler. 

Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular   karşılaşma öncesinde  ısınmak için sahaya  üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası olan tişörtlerle  çıkarak  Atatürk’ü  ölümünün 81’inci yılında  rahmetle andılar.

Sakarya Bölgesi’nden Sarkan Önsal’in yönettiği müsabakaya Zonguldak Kömürspor, “ Sinan,Ramazan, Cenk, Berkan, Hakan, Onurcan, İsmail, Metin, Görkem, Serhat, Mehmet Gürkan ilk 11’i ile başladı.

İLK YARIYI ÖNDE KAPATTIK

İlk yarısında iyi bir oyun sergileyen Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular üstünlük golü aradılar. Dakikalar 43’ü gösterdiğinde  gelişen Zonguldak Kömürspor atağında İsmail Güven ceza sahası dışından attığı  güzel golle takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı  1-0 Zonguldak Kömrüspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

ÜSTÜNLÜĞÜMÜZÜ  KORUYAMADIK

 İkinci yarıya ev sahibi 1922 Konyaspor daha istekli başladı. 52’üncü dakikada gelişen Konya atağında  Recep  Metin topu ağlara göndererek takımına  1-1’lik eşitliği  sağladı.

Kalan  dakikalarda başka gol olmayınca 90 dakika 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Bu sonuçtan sonra 19 puana  yükselen Zonguldak Kömürspor, puan cetvelinde 1 basamak gerileyerek 7’inci sırada indi. Konya temsilcisi ile  10 puanla 16’ıncı sırada yer aldı.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi