Okan Eken ile 2 yıllık anlaşıldı. Onur Eriş’in sözleşmesi 2020 yılına kadar uzatılacak

İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’da transfer  çalışmaları devam ediyor.

Kırmızı-Lacivertli ekibin kadrosunda tutmak istediği başarılı futbolcu Onur Eriş ile Keçiörengücü’nden  yeniden kadrosuna katmak istediği eski futbolcusu Okan Eken, önceki gün Zonguldak’a gelerek iki gün boyunca yönetim kurulu üyeleri ile  transfer görüşmesi  yapılmıştı.

250 Bin TL ödenerek bonservisi Keçiören’den alınan Okan Eken transferinde  sorun olmazken, Onur Eriş ile   süren uzun pazarlıkta mutlu sona ulaşıldı. Yıldız  futbolcunun 2019 yılı Mayıs ayında bitecek olan sözleşmesi 2020 yılına kadar uzatılacak.

FORMA İLE POZ VERDİLER

Zonguldakspor’ ile yeniden anlaşan  başarılı futbolcular yeni sezonda giyecekleri kırmızı-lacivertli forma ile objektiflerimize poz verdiler.Okan ile Onur  imzayı hafta içi atacakları belirtildi.

ERDİNÇ KARGİDAN: HAYIRLI OLSUN
 

Konu ile ilgili açıklama yapan basın Sözcüsü Erdinç Kargidan” Okan Eken ve Onur Eriş ile iki gün  boyunca  görüştük. Dün Akşam saatlerinde memleketlerine döndüler.İki futbolcumuz Pazartesi günü yapacağımız  yeni sezon hazırlıklarına  katılacaklar. Zonguldak Kömürspor için hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

YUVAMA  DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM

Zonguldakspor’a BAl liginde iken Bursa Kestel’den gelen BAl ligi ve üçüncü lig olmak üzere iki şampiyonluk  yaşayan Okan Eken, geçen  sezon devre arasında  Keçiörenspor’a transfer olmuştu. Kısa bir ayrılığın ardından yeniden Zonguldakspor’a dönen Okan Eken ile 2 yıllık anlaşmaya varıldı.  Yuvama döndüğü için mutlu olduğunu  belirten Okan Eken,” Burada mutluyum. Yeniden  formasını giymekten  gurur duyacağım. İnşallah üçüncü şampiyonluğumda yaşarız. Transferimde emeği geçen başta Hakan Hürfikin abimize, Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve hocamıza teşekkür ediyorum Taraftara layık olmak için elimden geleni yapacağım” dedi

KALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM

Yaklaşık 4.5 yıl Zonguldakspor formasını giyen, sözleşmesi 2019 yılı Mayıs ayında bitecek olmasına rağmen bir çok takımdan telifi alan Onur Eriş yoğun süren görüşmeler sonrasında ikna edildi. Sözleşmesi 2020 yılana kadar  uzatılacak olan Onur Eriş, kaldığı için mutlu olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi;” Açık konuşmak gerekirse üzerinde Zonguldak Kömürspor’un emeği büyük. Bu günlerime gelmemde Zonguldak Kömürspor’un katkısı var. Beni transfer ettiler oynattılar. Bizde elimizden gelen katkıyı verdik.2 Şampiyonluk yaşadık.Onun için bir vefa borcum vardı. 

Transfer sürecim biraz  uzadı. Başka takımlardan da teklif aldım.Ama  Zonguldakspor yönetimi beni tutmak için elinden geleni yaptı. Karşılıklı fedakarlık yaparak yeniden  anlaştım. Mutluyum.  Transfer  sürecinde bizimle sürekli ilgilenen  Hakan Hürfikir abimize de   teşekkür etmek istiyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim.”HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi