TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Pazar günü  Devrek  sahasında oynadığı maçta  Hekimoğlu Trabzon’a 1-0 yenilerek haftayı  puansız kapattı.  Geçtiğimiz hafta deplasmanda Erzincan’ı yenerek moral bulan Kırmızı-Lacivertli ekip  aynı başarılı  güçlü rakibi  Hekimoğlu Trabzon karşısında da göstertmek istedi.  Rakibi ile başa baş bir oyun sergileyen Zonguldak  Kömürspor, yediği şansız golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

2 OYUNCUNUN  FİYATI BİZİM TAKIMIN  MALİYETİNDEN FAZLA 
 Pazar günü Hekioğlu Trabzon  iile oynanan maç sonrasında Perşembe günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, müsabakanın  hazırlıkları ara vermeden başladı.
Fener sentetik   sahada yapılan  antrenman öncesi bir açıklama yapan  Zonguldak Kömürspor teknik sorumlu  Barış Şeref, şansız bir yenilgi aldıklarını belirterek şöyle konuştu;” Hekioğlu maçından en azından 1 puanla ayrılmak için mücadele ettik. Ama maçın başlarında duran toptan yine bireysel hatadan gol yedik. Pozisyon bile yokken gol yedik. Daha sonra özellikle ilk yarının son 15 dakikalık  bölümlerinde  baskı kurduk. Pozisyonlarımız var. O arada en azından bir gol atıp beraberliği yakalayabilirdik. Çizgiden çıkartılan top vardı. Ama olmadı.
Devre arası konuşmamızda oyuncularımıza rakibin bizden üstün bir tarafı olmadığını anlattık. Maçı çevirebileceğimizi anlattık. İkinci yarıda Batuhan, Burhan, Halil gibi etkili adamlarını rahat oynatmadık. Biz ise etkili ve tempolu oynadık. Ama fazla pozisyon bulamadık. Tüm çabalarımız sonuç getirmedi ve şansız bir şekilde 1-0 kaybettik. Bize Erzincan’dan 5 yer, Hemioğlu’ndan 4 yer gibi laflar ediliyordu. Herkes gördü. Nasıl mücadele ettiğimiz gördüler. Artık kolay lokma olmadığımız tüm rakipler biliyor. Takımlar arasında kalite farkı tabiî ki var.
Rakibin Batuhan ve  Burhan’a verdiği para bizim komple takımın  maliyetinden fazla. Biz burada  oyuncularımızla birlikte çok iyi iş çıkartıyoruz. Ama bununla yetinmiyoruz. 
Daha iyisini yapmaya çalışıyoruz.  Bazı konuları sezon bittikten sonra  konuşacağız. Var olan oyuncularımızla en iyisini yapmaya çalışıyoruz.”
 SON DÜZLÜĞE GİRDİK
 Perşembe günü Şanlıurfaspor ile hayati bir maç oynayacaklarını belirten Şeref, bu müsabakadan kesinlikle puanla ayrılmak zorunda olduklarını ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı,”  Hekimoğlu maçını unuttuk. Artık son viraja geldik. Perşembe günü Şanlıurfaspor ile çok önemli bir maç oynayacağız. Biz mu maçtan mutlak  puan çıkarmak zorundayız. Tüm hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Çok çok önemli. Kaybetmememiz gereken bir maç. Bu maçı final gibi oynayıp iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi