TFF  İkinci Lig Beyaz Grupta   mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 28’inci haftada deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik patron  Sarkan Afacan nezaretinde  Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda yapılan antrenman’da futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

Çalışma öncesinde futbolcuları ile yaklaşık 15 dakika süren bir konuşma yapan Teknik Patron Afacan, herkesin Samsunspor’u favori gördüğünü, Zonguldak’a şans tanımadığını anlatarak  onları Samsun maçına motive etmeye çalıştı.

Isınma hareketleri ile başlayan  teknik taktik ve   çift kale maçla tamamlandı.

 Takımın son durumu hakkında bilgi veren teknik Patron Serkan Afacan, İstiklal marşımızın kabul yıldönümü kutladı ve öncelikle geçtiğimiz hafta oynadıkları Sarıyer maçını değerlendirdi.

99’uncu Yılı Kutlu Olsun

Sarıyer maçını   kazanamadıkları için üzgün olduklarını anlatan Afacan, şunları söyledi” Öncelikle  İstiklal marşımızın kabulünün 99’uncu yılını kutluyorum. Allah bize bu bayrak altında,Ezanlarımızın sesi altında bu vatan toprağının üstünde sonsuda kadar İstiklal marşımızı okumayı nasip etsin. Sarıyer maçına gelirsek ilk yarı ortada geçen bir maçtı. İlk 45 dakikanın sonlarına doğru bir pozisyonumuz var. İkinci yarıda  haksız bir kırmızı kart ile 10 kişi kaldık.Hakem maç sonu kırmızı kart gören oyuncumuza gelip ‘ Hakkını helal et’ dedi. Uzatmalarla birlikte 35 dakika 10 kişi oynamamıza  rağmen iyi mücadele ettik. Sonuçta  bir puanla ayrıldık. Kazanamadığımız için üzgünüz. Ama artık bu maçı unuttuk.

KİMSE BİZİ KÜÇÜK GÖRMESİN

Pazar günü oynayacakları Samsun maçında rakibe kolay lokma olmayacaklarını ve puan almak için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini belirten Afacan, sözlerine şöyle tamamladı”  Pazar günü  grubumuzda lider durumda bulunan Samsun ile  zor biz maç oynayacağız. Ligimizin en  ciddi bütçesi ile önemli  futbolculardan kurulan bir takım. Başlarında Ertuğrul Sağlam gibi çok değerli bir hoca var. Ama bizde  bu ligde iyi oynayan bir takımız. Kağıt üzerinde herkes Samsun’u favori gösteriyor. Sosyal medyada ‘Samsun farklı kazanır’ diye yorumlar yapılıyor. Ancak bizim iyi motive olduğumuz zaman yenemeyeceğimiz takım yok. Biz her maça büyük önem veriyoruz. Her maçımıza final havasında  çıkıyoruz. Bu maçta bunlardan biri. Ama bizin takım önemli bir duruş ve karakter sergiliyorlar. İnşallah Samsun’da iyi bir mücadele sergileyip Zonguldak’a güzel bir sonuçla döneceğiz. Son olarak şunu söylemek istiyorum. Futbol 3 sonuçlu bir oyun. Her an her şey  olabilir. Kimse bizimi ‘Çantada Keklik’ diye görmesin. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” 

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi