Korona virüs ile  mücadele kapsamında Mart ayından bu yana  yapılamayan  spor müsabakaları ve antrenmanlar normalleşme sürecinde  alınan tedbirler kapsamında  yeniden  yapılmaya başlandı.

Zonguldaklı boksörler sosyal mesafe kurallarına uyarak açık havada  antrenman yapmaya başladılar. Antrenör Murat Satan nezaretinde  Karaelmas Kömel Köksal  stadyumunda çalışmalara başlayan boksörler antrenman eksikliğini  gidermeye çalışıyorlar.

 Sporcuların uzun bir  aradan sonra  kontrollü olanak yeniden antrenmanlara başladığını  belirten boks antrenörü Murat Satan, şunları söyledi, “ Virüs dolayısı ile uzun bir süredir çalışmalarımıza ara vermek zorunda kalmıştık. Normalleşme sürecinde  yavay yavaş açık havada  sosyal mesafeye uyarak  antrenmanlara başladık. Sporcularımız  uzun süredir idmansız olduğu için fazla yüklenmiyoruz. Yavaş yavaş  form tutacağız.Ancak  virüs  riski devam ettiği için ailelerin çoğu çocuklarını göndermiyor. Maçların ne zaman başlayacağı belli değil, İnşallah şu virüsten tamamen kurtuluruz ve normal hayata  geçeriz.  Normalleşme  olursa maçlarımız peş peşe gelecek. Çünkü yaklaşık 6 aydır müsabaka yapılmıyor. Birde şunu söylemek istiyorum, bu virüs olayını kimse dikkate almıyor. Bu virüsün tedavisi yok. Bana bir şey olmaz zihniyetinden vaz geçilmelidir.Lütfen  herkes kurallara uysun. Maske, sosyal  mesafe, hijyen kurallarına uysun. bir an önce bu virüsten tamamen kurtulalım.”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi