TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor,  sezonun ilk maçında  hafta sonunda deplasmanda İnegöl ile karşılaşacak.

Bu maçın hazırlıklarına Bolu’da yaptığı kamp çalışması ile devam eden Kırmızı-Lacivertli futbolcular teknik ekibin gözüne girerek  formayı kapmaya çalışıyorlar.

Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi Şükrü Öztürk, sezon hasırlıklarına biraz geç başladıklarını, buna rağmen yacaş yavaş toparlanmaya başladıklarını belirtti.

Takımın Kızılcahamam kampını tamamladığını ve Bolu’ya geçtiğini belirten Öztürk, şu bilgileri verdi,

Pandemi dolayısıyla ilginç  O sürecin sonunda da biraz geç olsa da çalışmalarımıza Kızılcahamam’da başladık. patalya Otel’de yaptığımız ilk etap çalışmalarını tamamlayarak  Bolu’ya geçtik. Son hazırlıklarınızı Bolu’da yapıyoruz.. Takımın başında biliyorsunuz Hakan Hürfikür var. Transferlerle ilgili kendisi çalışmalarını sürdürüyor. Hafta içi de zannediyorum katılacak oyuncular var. Tabi bunlar imkân meselesi. imkanlarımız kısıtlı ama gene Zonguldak şehrine layık çalışır bir takım oluşturmak için çabalıyoruz.

Gördüğünüz gibi Emre Kara , Sinan  Uzun gibi oyuncular

Genç oyuncularımız da var. Ama hafta içi gelecek tamamlayıcı oyuncular da olarak inşallah daha tecrübeli bir ekip olacağız. İnşallah biz İnegöl‘de iyi bir başlangıç yaparız daha sonra da hafta içi kendi içimizde zaten hafta sonu da kendi evimizde Niğdespor’la karşılaşacağız. İnşallah sakatsız, kazası, belasız iyi bir sezon olur.  Sağlıklı bir lig diliyoruz. Maçtan 48 saat öncesi COVİD-19 testlerini yaptırmak zorundalar. Buradaki kamp sürecimiz bitti. Maç haftasına girdiğimiz için Bolu’da kampa devam edeceğiz. Ankara’da futbolcularımızın sağlık kontrolleri yapıldı. Sonrasında da COVİD-19 testlerimizi  Düzce’de yaptırıp Cumartesi günü sabah kahvaltısından sonra İnegöl’e seyahat edeceğiz.”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi