Geçtiğimiz günlerde Badminton Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 3.sü olan Devrek Belediye Spor Kulübü sporcularına, Belediye Başkanı Çetin Bozkurt forma, ayakkabı, eşofman gibi malzeme desteğinde bulunmuştu.

Gösterdiği duyarlı davranıştan ve spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt’a teşekkür mahiyetinde Türkiye Badminton Milli Takım Forması hediye etti. Devrek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş, badminton antrenörü Mustafa Danacı ve sporcular, Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’a yaptığı desteklerden ötürü teşekkür ederken, Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik tarafından gönderilen Milli Takım Formasını Başkan Bozkurt’a takdim etti.

Başkan Bozkurt yaptığı açıklamada şu düşüncelere yer verdi; “Gençlerimizin ve çocuklarımızın sporla ilgilenmeleri ve yaşam biçimi haline getirerek profesyonel adımlar atmaları önemlidir. Biz Devrek Belediyesi olarak, her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Sporun ve sporcunun daima yanındayız. Bunu hep söylüyoruz. Katkımız olabiliyorsa ne mutlu bize. Geleceğimize ışık tutan gençlerimizi bir adım ileriye götürecek atılımların içinde olmak bizim için onur kaynağı. Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik’e de bu nazik davranışından dolayı teşekkür ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi