Uzun zamandır ödeme yapılmayan Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, evlerini geçindirmek için büyük sıkıntı yaşıyorlar. Maddi sıkıntıya rağmen sahaya çıkıp aslanlar gibi  mücadele eden Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, bu şehri başarılı ile temsil ediyorlar.  Transfer taksitlerini almadılar  bunu sorun etmeden çıkıp oynadılar. Galibiyet primlerini alamamalarına rağmen çıkıp yeni  galibiyetler aldılar. Sabırla beklediler. Maddiyatı ikinci plana atıp terlerinin son damlasına kadar akıttılar. Konya  Anadolu Selçuk maçı  sonrası takım kaptanı Mert Caymaz ve ikinci kaptan  Sinen Ören kameralara açıklamalarda bulundular ve artık maddi acıdan dayanacak güçlerinin kalmadığını dile getirdiler. 

KENDİMİZİ DİLENCİ GİBİ HİSSEDİYORUZ

Mert Caymaz,”Bu sıkıntılara rağmen 1 gün değil 1 ayda antrenmana çıkmasak sahaya çıkarız yine elimizden geleni yaparız. Ben gerçekten sevinemiyorum galibiyetlere, beraberliklere, aldığımız puanlara. Bu şehrin sahipleri Valisi, Emniyet Müdürü biraz daha Zonguldakspor'la ilgilensinler diye düşünüyorum. Gerçekten bu çocuklara yazık. En son primimizi 3 ay önce aldık. 3 aydır bu çocuklar para almıyorlar. Maç başları var. Artık konuşmaktan bıktık .Dilenci gibi olduk. Biz verdiğimiz kararın yine arkasındayız. Artık bir şeylerin olması gerek. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. İnşallah da büyüklerimiz elini taşın altına koyar. Biz de kazanmaya devam edeceğiz'' 
ELİMZDEN GELENİ YAPTIK
Sinan Ören,” Biz aslında Konya Anadolu Selçuk maçına onur mücadelesi için çıktık. Yaşadığımız sıkıntılar dillere destan olur. Şurada bir buçuk senedir futbol oynuyorum şu Zonguldakspor'a üzülüyorum. Biz galip geldikten sonra böyle bir şeyi dile getirmek istemedik. Sonuç olarak da patlama noktasına geldik. Ben dışarıdan gelen bir birey olarak burada 1,5 senedir futbol oynuyorum .Bu kadar güzel bir şehrin tek güzide takımı Zonguldakspor, yılların efsanesi 3 büyüklere kök söktürmüş takım. Bu kadar sahipsiz bırakılması çok üzüntü verici. Kentin büyükleri takıma sahip çıkmalı. Bu Şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi gerek. Play- Off' sınırına  yaklaşmaya başladık. 2 hafta önce küme düşürmeyiz sorularını sorarken şimdi Play-Off konuşuyoruz. Bir birey olarak takımın en büyükleri olarak artık seçim öncesinde şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi gerek. Başta Valimiz olmak üzere Belediye Başkanımız ve diğerlerinden destek bekliyoruz. Bu şekilde deva ederse biz daha iyi yerlere geleceğiz. Biz iyi bir ekibiz” dedi.
 İki  tecrübeli futbolcu artık dayanacak güçlerinin kalmadığını söylüyor, bu şehir bu feryada kulak vermeli. Gereken destek verilmeli.
 Futbolcular konuştu şimdi söz sırası  şehirde..
HABER ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi