Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da önlenemeyen kötü gidiş devam ediyor.

Ligde sıkıntılı bir süreç geçiren Zonguldak Kömürspor, mutlak puan amacı ile çıktığı Kırklareli maçında farklı bir yenilgi hüsrana  uğrattı. Kırklareli Atatürk Stadyumunda oynanan maça hızlı başlayan Kırklarelispor, müsabakanın henüz başında bulduğu golle 1-0 öne geçti. İlk 45 dakika 1-0 Kırklareli’nin üstünlüğü ile sonuçlandı.  Rakibi karşısısında hiçbir varlık gösteremeyen Zonguldak Kömürspor ikinci yarıda  kalesinde 2 gol daha görerek sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

 Bu sonuçtan sonra 16 puanda kalan Zonguldak Kömürspor’un 14’üncü sıraya gerilemesi ve küme düşme potasına biraz daha yaklaşması taraftarlarını  endişelendiriyor.

KENDİNİZE GELİN BEYLER

Zonguldak Kömürspor’da kötü gidişin faturası  Teknik ekibe kesilirken, eleştiri oklarından futbolcularda nasibini almaya  başladı.

Müsabakalarda yüreklerini ortaya koyarak  oynamadıkları yönünde eleştirilen futbolcular özellikle sosyal medyada tepkilerin odak noktası oldular.

İstanbul ve çevre  illerden Kırklareli’ye  giderek Zonguldak Kömürspor’u destekleyen az sayıdaki taraftar, 3-0 yenilgi sonrası büyük üzüntü yaşarılar. Futbolculara sitem eden taraftarlar,” Futbolcuların takım arkadaşları veya hoca ile bir sorunları olabilir. Bu sorunlar aile içinde çözülür.Sahaya çıkınca sorunlar bir kenara bırakılır. Canla, başla mücadele edilir. Önce kendi gelecekleri  için sonra arma ve forma için mücadele etmeliler. Bizim futbolcularımız son maçlarda  hiçbir mücadele ve direnç göstermiyorlar. Sanki her maça  yenilmek için çıkıyorlar. Zonguldak Kömürspor büyük bir kulüptür. Forması ağırdır. Bu formanın hakkını vermeyecek veya ağırlığını kaldıramayacak oyuncular ile yollar ayrılmalı. Takıma yeni bir ruh katacak, heyecan getirerek oyunculara forma verilmeli. Şu anki futbolcular bir an önce kendilerine çeki düzen vermeli.Yüreklerini ortaya koymalılar. Bu sir onur meselesidir. Toparlanmalılar. Aldıkları yenilgiler Zonguldak Kömürspor kadar kendi kredilerine bitiriyor. Herkes kendine çeki düzen vermeli.” Şeklinde üzüntülerini dile getirdiler.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi