Geçtiğimiz Perşembe günü  Darıca Gençlerbirliği ile oynadığı maçı 3-2 kaybeden Zonguldak Kömürspor, Türkiye Kupasından elenmişti.

Kupaya veda  eden Kırmızı-Lacivertli ekip, önümüzdeki Çarşamba günü  deplasmanda oynayacağı Trabzon Hekimoğlu maçı hazırlıklarına   devam ediyor.

Teknik Potron Mustafa Dalcı nezaretinde Karaelmas  Kemal Köksal stadyumunda yapılan  antrenmanda futbolcuların hırsı oldukları gözlünde.

Ligde ve  kupada istediği sonuçları alamayan Kırmızı-Lacivertli ekipte teknik Patron  Mustafa Dalcı, antrenman öncesinde  futbolcuları ile kısa bir toplantı yaparak onları toparlanmaları konusunda uyardı.

OYUNCULARIMIZ ŞANSI DEĞERLENDİREMEDİ

Kupada  gidebilecekleri yere kadar  gitmek istediklerini  ancak  maçta  oynattığı oyuncuların şanslarını iyi kullanamadığını belirten Mustafa Dalcı, yaptığı açıklamada şunları söyledi ;” Türkiye kupası maçlarında  ikinci ve üçüncü lig takımları ligde oynadıkları as kadro ile sahaya çıktılar. Biz ise ligde daha az şans bulan oyunculardan kurulu bir kadro ile kupa maçına çıktık. Darıca’ya 3-2 kaybederek  elendik.  Kupa maçına as kadro ile çıkan takımlar mı, yoksa biz mi  doğru yaptık diye soracak olursak, bence biz doğrunu yaptık. Biz uzun lig maratonunda bize katkı verecek 2-3 tane daha oyuncu kazanmak adına   oynamayan arkadaşlarımıza şans verdik. Bu futbolcuları bu maçlarda oynatmazsan nerede oynatacaksın. Dolayısı ile maç performanslarını görmek adına   şans verdik. Çok isterdik  turu geçmeyi. Kupa maçında oynayan oyuncularımız bu şans  değerlendiremedi. Dolayısı ile kupadan elendiğimiz için üzgünüz. Bir tur daha geçip nereye kadar gideceğimizi görmek isterdik. Ama olmadı. Bu anlamda üzüldük. Sonuçta elendik. Kupa maçı geride kaldı” 

LİG HERŞEYDEN DAHA ÖNEMLİ 

Lig maçlarının kupadan çok daha önemli olduğunu anlatan Dalcı,  şiddetle puana ihtiyaçları olduğun ifade ederek sözlerine şöyle devam etti,” Kupa macerasını unutup artık tamamen lige odaklanmalıyız. Bizim için lig her şeyden daha önemli. Bu takımın bu ligde kalıcı olması lazım. Çok ciddi, çok zorlu maçlar bizi bekliyor. Dolayısı ile artık bu maçları düşünmemiz lazım. Bunlardan biri  Çarşamba günü oynayacağımız  Hekimoğlu Trabzon maçı. Oyuncularımızı  hem fiziki, hem de zihinsel olarak bu maçlara hazırlıyoruz. İnşallah  Trabzon deplasmanında ciddi bir mücadele sergileyip puan yada puanlarla dönmek isiyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi