TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, dördüncü haftada kendi evinde İnegölspor’u konuk edecek. Müsabaka bugün saat 15.30’da Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda oynanacak. Ligde oynadığı 3 maçta 1 yenilgi, bir beraberlik, 1 galibiyet alarak 4 puan toplayan Kırmızı-Lacivertli ekip, kendisi gibi 4 puanı rakibini  yenerek  haftayı galibiyetle kapatmak istiyor.

Hazırlıklarını hafta boyu yaptığı antrenmanla  tamamlayan Zonguldak Kömürspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

Teknik Patron Serkan Afacan, özellikle kendi sahalarında oynayacakları maçlarda puan kaybetmeyi düşünmediklerini, iç sahada alacakları galibiyetlerle  puan cetvelinin üst sıralarına tırmanmak amacında olduklarını ifade etti.

 Kendileri gibi 4 puanı olan rakipleri ile zorla bir müsabaka oynayacaklarını hazırlatan Afacan, bu müsabakada tüm taraftarlarından destek beklediklerini  ifade etti.

Zonguldak Kömürspor ile İnegölspor arasında bugün saat 15.30’da oynanacak  müsabakayı  Sivas Bölgesinden Adem Sarıtaş yönetecek.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi