TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda oynadığı maçta Hacettepe’yi  4-1 gibi farklı bir skorla geçerek moral buldu.

Geçtiğimiz haftalarda  geçirdiği rahatsızlığı tamanen atlatan ve sağlığına kavuşan Zonguldak Kömürspor Kömürspor  Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Pazar günü  oynanan karşılaşmayı tribünden izleyerek futbolculara  moral verdi.

 Alınan  galibiyetten  dolayı son derece mutlu olduklarını belirten Süleyman Caner, bu takımın Zonguldak’ı temsil ettiğini ve herkesin destek olması gerektiğini belirterek şunları söyledi”  Hacettepe  karşısında  sahada  mücadele veren futbolcularımızı ve  teknik ekibimizi  tebrik ediyorum.Bize güzel bir galibiyet alarak sevinç yaşattılar. Yüreğini ortaya koyan futbolcularımızdan Allah razı olsun. Şehrimize moral aşıladılar. İnşallah bunun devamını getirmek nasip olur. Bu takım Zonguldak’ı temsil ediyor. İsminin başında Zonguldak geçiyor. Biz geçmiş yıllarda 2 kupa kazanırken  tüm Zonguldak sevindi.  Onun için  bu takıma destek olsunlar.  Destek olunursa  daha başarılı oluruz. Bu galibiyet camiasıza  hayırlı olsun. İnşallah devamı gelecek.”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi