Süper Amatör Küme takımlarından Çaycumaspor’un mevcut  tesislerin yenilenmesi için çalışmalar başlatıldı.  Çaycumalı  futbolcu Suat Kerçin, tesislerin yenilenmesi için kampanya başlattı.

Futbola Veliköyspor’da başlayan, daha sonra Kayıkçılar Gençlerbirliği ve Çaycumaspor ‘a oynadıktan sonsa bir çok  takımda profesyonel olarak forma giyen,son alarak yaklaşık 10 yıl Zonguldak Kömürspor formasını giyen ve  şampiyonluk yaşayan Suat Kerçin, geçen yıl Çaycumaspor’a dönmüştü.

Memleketin takımını yeniden canlandırmak isteyen  Suat  Kerçin, alt yapıla el atmış ve kulübün geleceğini   sağlam temeller üstüne atmak için  çalışmalar başlatmıştı.

ÇAYCUMASPOR’UN GELECEĞİ BU TESİSLERDE  YETİŞECEK

Kaptan Suat Kerçin, Kulübün tesislerini yenilemek içinde adım attı. Sosyal Medya hesabından destek çağrısında bulunan Suat Kerçin, şu ifadelere yer verdi;” Bir futbol kulübünün en büyük ihtiyacı  tesis.  Mevcut şartlar ne ise o şekilde kullanılmış. Çaycumaspor un altyapısını oluşturan Çaycumaspor Futbol Akademisindeki 6-17 yaş çocuklarımızın da kullanabileceği , toplanma alanı, çeşitli organizasyonlar, kültürel etkinlikler ve futbolcu yuvası olarak kullanılabilecek bir tesis olması yönünde çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Bu mutlak bir gereksinimdir.  Mevcut gelişmeler ve değişimler sırasıyla an ve an paylaşılacaktır.  Elimizi taşın altına koyduk , ve her türlü yardıma açığız. Bizim çocuklarımız için, onların geleceği  için ben ve hoca arkadaşlarım yapabildiğimiz kadarıyla, kendi becerilerimizle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kullanılmayan çamaşır,bulaşık makinelerinden tutunda, boyasından, mobilyasından en küçük hırdavat malzemeye kadar desteğe açığız. Her şey şeffaf , herkesin görebileceği bir şekilde hazır hale gelecektir . Tesisleri olmayan her kulüp, çok büyük zorluklar çekmeye mahkumdur. Elimizde böyle güzel bir tesis varken kullanmamak  ayıp olur . Öncelikle bizlere en büyük desteği veren Çaycuma Belediye Başkanımız  Bülent Kantarcı ya teşekkür ederiz.

Çocuklarımızın  burada toplanıp  bir şeyler atıştırıp , kitap okuyarak, sosyalleşerek , el ele antrenman yapmaya gitmesi kadar bizlere mutluluk verici bir şey olamaz. Hiçbir şey yapmasın bile bu yazısı paylaşarak destek olabilirsiniz” ifadelerine yer verdi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi