Türkiye  Futbol  Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, ligin ilk yarısını 20 puanla 11’inci  sırada tamamladı. İkinci yarıya  daha güçlü bir kadro ile girerek üst sıraları zorlamayı hedefleyen Zonguldak Kömürspor’un transfer çalışmaları sürüyor.

 Transfer çalışmalarını  titizlikle sürdüren Yönetim Kurulu, bu konuda ser verip sır vermiyor. ‘Transfer yapmış’ desinler diye adam almak istemeyen yönetim kurulu, takımda direk oynayabilecek nokta atışlar yapmak istiyor.

Yönetim kurulu  kesin anlaşma olmadan futbolcu isimlerini açıklamazken, kamuoyuna her gün bomba bir isim düşüyor.

Samsunspor’dan Muhammet Beşir, Pendikspor’dan  Yıldıray Koçal gibi  futbolcuların ardından Afyon Afjetspor’da 12 maç forma giyen ve 6 gol atan 1991 doğumlu  Oltan Karakullukçu’nun isminin gündeme gelmesi  tam bir bomba etkisi yarattı.

Bu futbolcuların transferleri kesin olmasa da   isimlerinin konuşulması taraftarı  heyecanlandırıyor.

 Zonguldak Kömürspor yönetiminin Teknik Patron Cahit Terzi’nin raporu doğrultusunda  forvet  maviye yapmak için  girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Afyon takımı ile sezon sonuna kadar  sözleşmesi bulunan santrafor  Oltan’ın kiralık olarak  veya bonservisi ile birlikte takıma   transferinin düşünüldüğü, ileri sürüldü. Bonservis konusunda   iki kulüp arasında  yapılacak görüşmelerin olumlu sonuçlanması durumunda bu transferin gerçekleşme ihtimalinin olduğu iddia edildi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi