TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, sezonun ikinci yarısına Çaycuma ilçesinde yaptığı kamp çalışması ile devam ediyor.

Geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan kamp’ta bir haftalık süre geride kalırken, kırmızı-Lacivertli futbolcular 27 Ocak’ta oynayacakları İnegöl maçının hazırlıklarını tamamlıyorlar.

BRİ GİDER  BİRİ GELİR

Kamp çalışmalarının çok iyi gittiğini belirten takım kaptanı Sinan Ören, yaptığı açıklamada şunları söyledi, “ Takımdan bazı arkadaşlarımız ayrıldı.  Yeni futbol yaşantılarında başarılar diliyorum.  İsimler gelip geçicidir. Camia kalıcıdır. Bizler’de bugün varız, yarın yokuz. Burada olduğumuz müddetçe en iyisini yapmaya çalışacağız. Ama bu arada birkaç takviye yapılması gerektiğini düşünüyorum. Yönetimimiz bu konuda çalışıyor.Biz bu zorlu mücadelede destek bekliyoruz.”

İKİNCİ YARI ZOR GEÇECEK

Tüm takımların takviye yaptığını ve ikinci yarının  çok daha zor geçeceğini belirten Sinan. Sözlerini şöyle sürdürdü.

“ İkinci yarı ilk yarıdan çok farklı olacak. Rakiplerin hepsi takviye yapıyor. Bizim de takviye yapmamız gerekiyor. Aramızdan ayrılan arkadaşlar oldu. Mevcut kadrodaki tüm futbolcular büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Amacımız sezonu en üst noktada tamamlamak. Zonguldak Kömürspor kesinlikle küme düşmeyecek.Uzun vadeli puan planlamalarından ziyade maç maç, hafta hafta düşünüyoruz. Odaklandığımız nokta 27 Ocak’ta oynayacağımız İnegölspor maçı. Bunun hesabı içindeyiz. Fakat genel tabloda sanki ilk 5 haftada düğüm çözülecek gibi gözüküyor. Bu maçlar bizim için çok önemli. Stresten ve farklı düşüncelerden uzaklaşıp sadece lige odaklanmalıyız. İkinci yarıda sıkıntı yaşamama adına puanları çabuk çabuk toplamalıyız. Özellikle ilk 5 haftada İnegölspor,  Niğe Anadolu FK, Ergene Velimeşespor, Ankara Demirspor ve Sancaktepe FK ile oynayacağımız maçlar kritik bir hal aldı. Bu maçlar bize nefes olacak. Maksimum puan alıp tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz.” 

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi