Sözleşmesini  fehs etmek için Zonguldak’a gelen Burak Et,tanıdıkları ile vedalaştı,”Hakkınızı  helal edin. Benden yana helal olsun” diyerek helalık istedi

Zonguldakspor’a Amatör Kümede mücadele ederken  gelen ve 8 sene Kırmızı-Lacivertli formayı giyen sağ bek Burak Can Et takımdan ayrıldı. 

2010 yılında Zonguldakspor amatör kümedeyken gelen, 8 sene Kırmızı-Lacivertli formayı terleten ve 2 şampiyonluk  yaşayan Burak Et, yönetimle karşılıklı anlaşarak takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Kırmızı-Lacivertli ekiple 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Burak Et, Zonguldak’a gelerek sözleşmesini fehs ettirdi.Tanıdıkları ve arkadaşları ile vedalaşan Burak Et, dün akşam saatlerinde şehirden ayrıldı.

İÇİM BURUK AYRILIYORUM

Zonguldak’ın ikinci memleketi olduğunu belirten Burak Et, herkesten helallik  isteyerek duygularını şöyle dile getirdi,” 8 sene  formasını giydiğim Zonguldak’tan içim buruk ayrılıyorum. Daha farklı  şeyler olabilirdi. Ancak iki taraf için en hayırlısı böylesiymiş. Tam  8 sene bu takımın formasını giydim. Son 1.5 yılı sakatlıklarla boğuştum. Yönetim kurulunda bulunan Hakan Hürfikir ağabeyim başta olmak  üzere beni yeterince törele ettiler. Bana çok yardımcı oldular. Ben hepsine teşekkür ediyorum.Burada oynadığım sürece elinden geleni yaptım. Takıma faydalı olduğumu düşünüyorum. Bundan sonra  futbol hayatıma  başka takımlarda  devam edeceğim. Ama tabi  gönlümün bir tarafında Zonguldakspor’un yeri hep olacak.

 HAKKINIZI HELAL EDİN

 Zonguldakspor  taraftarlarına ve camiasına kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Burak Et,”Eğer hakkım varsa ben hakkımı helal ettim. Büyük Zonguldakspor camiası da hakkını helal etsin,” diye konuşarak sözlerini şöyle sürdürdü, ” Beni destekleyen ve bağrına basan  cefakar Zonguldakspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Futbolda böyle  ayrılıklar var. Ben herkese hakkımı helal ediyorum. Onlarda helal etsinler.Belki bir gün yolumuz  tekrar kesişir. Cefakar Zonguldakspor taraftarı takımına destek olmaya devam etsinler. Ben Zonguldakspor’a başarılar diliyorum”  

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi