TFF İkinci Lig  Ekiplerinden Zonguldak Kömürpor 2018-2019 sezonunu orta sıralarda tamamlamıştı. Kırmızı-Lacivertli  ekibin  yönetim kurulu  yeni sezon ile ilgili  çalışmalarını  sessiz sedasız sürdürüyor.
Net bir gelişme olmadıkta sonra  bilgi kirliğini oluşmaması için açıklama  yapmak istemeyen yönetim kurulu, yeni sezonda ilgili  maddi kaynak başta olmak üzere  transferler, teknik ekip  konusunda  girişimlerde bulunuyor. Bu konalarda ön görüşmeler yapılıyor. Başkan  Süleyman Caner, maddi kaynak ve tesis konusunda  yoğunlaşırken, Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir ve  Genel Kaptan Hakan Hürfikin’in ise  teknik ekip ve  transfer işleri  uğraştığı öğrenildi.
Kırmızı-Lacivertli  yönetimde iç transferde  sözleşmesi biten bolcuların listesi  üzerinde çalıştığ, yola devam edilmesi düşünülen futbolcularla anlaşma zemini oluşturulması konusunda  bilgi alışverişlerinde bulunduğu ifade edildi. Ayrıca eldeki listeye göre   takımdan ayrılanacak ve transfer  edilecek futbolcular üzerinde  titizlikle çalışıldığı öğrenildi.
A VE B PLANA VAR

 Teknik ekip konusunda ise birkaç isim üzerinde yoğunlaşırken  bu isimlerin il dışından ve geçmişte bu takımın formasını giyen isimlerin de olduğu  biliniyor. Yönetimin kurulunun öründe bekleyen bir diğer madde de  olağan genel kurulun yapılması. Kongrenin  Haziran ayının ikinci haftası  yapılabileceği öğrenilirken, kongre sonrası  oluşacak yeni yönetim ve bütçe sonrası   transfer çalışmalarında düğmeye basılacak. 
Öncelikle  futbolcuların  geride bıraktığımız sezonda içeride kalan alacaklarını ödemeyi planlayan yönetimin  transferde izleyeceği yolu  bütçeye göre belirleyeceği, bu konuda   A ve B planı bulunduğu, bütçeye göre bu planlardan birinin  devreye sokacağı  öğrenildi.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi