Türkiye İkinci Lig’de mücadele edecek olan Zonguldakspor’da yeni sezon   öncesinde sessizlik  sürüyor. Kulüp Başkanı Süleyman Caner, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada olağanüstü  kongreye  gidebileceklerini belirmişti. Geçtiğimiz  günlerde toplanan yönetim kurulu  kongre  tarihimi  belirledi.
Alınan  bilgilere göre kongrenin ilkinin 18 Haziran’da saat 13.00’de Kulüp binasında, çoğunluk sağlanamaması  durumunda 25 Haziran’da yapılacağı öğrenildi.
İYİ BİR YÖNETİM OLUŞACAK
Yeni sezona iyi bir yönetim  ile girmek için olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını  belirten Kulüp Başkanı Süleyman Caner,” Geçen sezonki  kadromuzda  yer alan oyuncuların bir miktar alacakları  var. Öncelikle onları ödeyeceğiz. Daha sonra hoca sorunu halledip transfer çalışmalarına başlayacağız.Tüm bu çalışmalardan önce Olağanüstü genel kurulu yapacağız. Kulübe katkı verecek isimleri  yönetime  yazmayı düşünüyoruz. Mevcut yönetimden bazı arkadaşlar devam etmeyebilir. Devam edecek olan arkadaşlar ve dışarıdan yönetime alacağımız arkadaşlarla güzel bir liste oluşturmak  istiyoruz. 18 Haziran’da yapılacak olan kongre  sonrasında  oluşturacağımız yönetimle  çalışmalara başlayacağız.  Önemli kararlar alacağız. Sayın Valimizin. Belediye Başkanımızın ve  Emniyet Müdürümüzün desteği ile  sıkıntıları aşıp  işe  başlayacağız. Öncelikle  futbolcuların kalan alacaklarını ödeyeceğiz. Daha sonra hoca sorununu halledip transfer çalışmalarına başlayacağız.” Dedi
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi