Bölgesel Amatör Lig’inde mücadele eden Devrek Belediyespor transfer bombasını patlattı.

Zonguldakspor’un eski kaptanı tecrübeli futbolcu Suat Kerçin, Devrek Belediyespor ile anlaştı. 2. ve 3.Lig tecrübesi bulunan başarılı futbolcu son olarak Siirt Özel İdarespor forması giyiyordu.  Devrek Belediyesporlu taraftarların da çok sevdiği bir isim olan başarılı futbolcu bundan sonra kırmızı beyazlı formayı terletecek. 

Devrek Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Kazkondu transferin gerçekleşmesinde büyük rol oynarken Suat Kerçin, Devrek Belediyespor’da forma giyecek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 1982 doğumlu tecrübeli futbolcu hem sağ kanat hem de forvet mevkiinde görev yapabiliyor.  Son transferle ligde daha iyi bir konuma gelmek isteyen Devrek temsilcisi Suat Kerçin transferiyle gücüne güç kattı.

“ SUAT KERÇİN TAKIMIMIZA ÇOK FAYDA SAĞLAYACAK”

İmza töreninde bir konuşma yapan Devrek Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Kazkondu, “ Hayırlı olsun. Önemli bir transfer gerçekleştirdik. Suat kardeşimiz tecrübesiyle takımımıza çok fayda sağlayacak. Takımımız son maçta önemli bir galibiyet aldı. İnşallah Suat kardeşimizin de çabalarıyla takımımız ligde daha iyi bir konuma gelecek. Takımımıza hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’ye, her zaman takımımızın yanında olan taraftarlarımıza, transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi