Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’da  iç ve  dış transfer çalışmaları başlıyor. Kongresini yapan ve yeni yönetimini oluşturan Kırmızı-Lacivertli ekip vali Erdoğan Bektaş ve Belediye Başkanı Selim Alan’a ziyaret gerçekleştirmişti. Olumlu  geçen ziyaretler sonrasında  maddi destek sözü alınmasının ardından transfer çalışmalarına  start verildi.
Öncelikle iç transferi halletmeyi amaçlayan yönetim, sözleşmesi biten oyuncularla tek tek masaya oturacak, Bunlardan biri olan kaleci Sinan Öner, memleketi  Eskişehir’den dün Zonguldak’a gelerek  yönetimle masaya oturdu.Zonguldak Kömürspor yönetimi iç transferde sözleşmesi sona eden Hüseyin Yılmaz, Kamil İçer, Berkan Akdeniz, Turan Yılmaz,  Emre Kara gibi futbolcular ile tek tek masaya oturacağı ve teklifleri sunacağını   öğrenildi.
İç transferin yanı sıra dış transferde belirlenen  futbolcularla  görüşmelere başlayacak olan Zonguldak Kömürspor’da  bu hafta içi  sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi