TFF İkinci Lig’de mücadele edecek olan  Zonguldak Kömürspor’un  kongresi önceki gün yapıldı ve Süleyman Caner Başkanlığında yen yönetim belli oldu.
Kongre’de tüzük tadilatına  gidildi ve kulüp üyelik sistemine  açıldı.
Kulübe 100 TL aidatla üye olunabilecek. 3 yıl düzenli aidatını  ödeyen  kongre üyesi olarak oy kullanma hakkı  kazanacak.
 Kulüp Başkanı Süleyman Caner, taraftarların uzun süredir dile getirdiği üyelik sistemini açtıklarını ifade ederek şu bilgilere yer verdi,” Taraftarlarımızın uzun süredir  dile getirdiği üyelik sistemini  hayata geçirdik. Diğer kulüplerin  tüzüklerine baktık. Bu işi nasıl uyguladıklarını inceledik ve bizde tüzüğümüzü uyarladık.
Sistem diğer kulüplerde nasıl işliyorsa bizde de aynı şekilde işleyecek. Dernekler kanunda yapılan değişiklik sonrası kulüpler normal kongrelerini üç yılda bir yapıyor. Eğer bu zaman zarfında olağanüstü bir kongre yapmazsak  normal kongremiz üç yıl sonra yapılacak. Taraftarlarımızın kulübün üyeliğe açılmasını istiyordu.  Açtık. Gelip üye olsunlar.  Kongre  oy kullanma hakkı  kazansınlar.Takıma biraz olsun katkı versinler” dedi
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi