Devrek Belediye Başkanı ve Devrek Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, Bolu Özel Çağsu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir’i ziyaret etti.

      Devrek Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saraç ile Kulüp Genel Kaptanı ve aynı zamanda Basın Sözcüsü Hakan Çavuşoğlu’yla birlikte işadamı Cavit Demir’i ziyaret eden Başkan Semerci, kendisine ilçenin dünyaca ünlü simgesi Devrek Bastonu takdim etti.

      Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Devrek Belediyespor için Çağsu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir’den kendilerine sağlık konusunda sponsor olmalarını rica etti. İşadamı Cavit Demir de Başkan Semerci’nin isteğini kabul ederek Devrek Belediyespor’a sağlık sponsoru olmayı kabul etti ve Devrek Belediyespor için ellerinden gelen bütün fedakarlığı yapacaklarını belirtti.

     Başkan Semerci ziyaretin sonunda kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı İşadamı Cavit Demir’e teşekkür etti.

BAŞKAN SEMERCİ ÇAĞSU’DAKİ HASTALARI ZİYARET ETTİ...

    Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, sponsorluk anlaşması için gittiği Özel Çağsu Hastanesi’nde Devrek’ten gelen ve burada tedavi olan Devrekli hastaları da ziyaret etti.

    Başkan Semerci Devrekli hastalarla yakından ilgilenerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve acil şifalar temenni etti. 

    Devrek’ten gelen hastalar da Başkan Semerci’ye bu yakın ilgisinden dolayı teşekkür ettiler.

BAŞKAN SEMERCİ MERKEZ TV’Yİ ZİYARET ETTİ...

    Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, daha sonra Çağsu Hastaneleri Sahibi İşadamı Cavit Demir’e ait Bolu’daki Merkez TV stüdyolarını ziyaret etti. 

    Yurt içi ve yurt dışına yayın yapan Merkez TV stüdyolarını gezen ve hayran kalan Başkan Semerci İşadamı Cavit Demir’i kutladı.

    İşadamı Cavit Demir de Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’ye teşekkür ederek en kısa sürede Devrek’te yapılan çalışmalar için çekim yaptıracağını ve Devrek Belediyespor’un bir maçını da naklen yayın yaptırarak yurt içindeki ve yurt dışındaki Devreklilere izlettirme olanağı sunacaklarını belirtti.

         (HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi