Güven tazeleyen Süleyman Caner, 6’ıncı kez başkanlığa seçildi

 

Türkiye  Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da Olağan Genel Kurul  gerçekleştirildi. Kulüp binasında yapılan Kongrede 119 üyeden 82’i  oy kullandı.

Tek liste ile gidilen kongrede  mevcut Başkan Süleyman Caner, güven tazeleyerek 6’ıncı kez Kulüp Başkanlığına seçildi.

31 kişiden oluşan yönetim 23’e indirildi. Listeye yeni isimler dahil edildi.

Yapılan olağanüstü genel kurulda  yönetim kurulu şu şekilde oluştu:

BAŞKAN: Süleyman Caner

YÖNETİM KURULU ASİL:  Deha Emral,  Muammer Toprak, Cem Çiftci, Tayfun Demir, Şahin  Yalçın, Servet Üstün,  Cengiz Gürleyen, Doğan Şişman, Muhammet Özdemir,  Ömer Göktekin, Hüseyin Demir, Hakan Hürfikir, Adnan Tıska, Mehmet Bozkurt, Adil Bahadır, Aydın Ergenç, Süleyman Özdoğan, Kerem Mantarlı, Süleyman Bezir, Şükrü Öztürk, Ferdi  Ataman, Hürmet Kartal, Engin Küçükarslan.

DENETLEME KURULU:  Avukat Serdar Damar,Enes Yiğit,  Savaş Kiret

 

İYİ BİR YÖNETİM OLUŞTURDUK

 

Kongre  sonrası bir açıklama yapan Süleyman Caner,  iyi bir yönetim  oluşturmaya çalıştıklarını ve listeye yeni isimler kattıklarını belirterek şunları söyledi; “5 Ocak itibariyle kongremizi gerçekleştirdik. Hayırlı olur inşallah. Daha önceki yönetimiz tüzük gereği 31’di. Bu sayıyı düşürdük. Şu anda 23 sayısına kadar düşürdük. Önemli olan kulübe katkı sağlamak. Katkı sağlayabilecek, imkân sağlayabilecek kardeşlerimizin yanımızda olması için uğraşıyoruz. Çünkü her zaman söylüyorum, ikinci yarı zor geçecek. Ne kadar maddi imkân bulabilirsek, o kadar bizim için iyi olacak. Bu listede yazılmamış insanlar olabilir. Ama dışarıdan destek verecek insanlar ayrı.

  Şu anda takımımız  Antalya  kampında ikinci yarıya  hazırlanıyor.

Başta ÇATES’in İşletme Müdürü Harun Sarı olmak üzere geçmiş yönetimde  bütün görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Son yaptığımız toplantı da Harun Sarı görev yapmayacağını söyledi. İşlerinin yoğun olması sebebiyle toplantılara katılamadığı için dışarıda kalmak istedi. Yaklaşık 3 senedir Zonguldak Kömürspor’a maddi manevi elinden geleni yapmaktadır. Yine ÇATES’in imkânları doğrultusunda elinden geleni yapacaktır. Kendisine teşekkür ediyoruz’’dedi. 

 DAHA İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Yönetim olarak daha iyisini yapmaya çalışacaklarını anlatan Caner,” Yeni yönetimde  Belediyeden Meclis Üyesi Süleyman Özdoğan var. Diğer yeni katılan arkadaşlarımız var. İnşallah istediğimiz gibi iyi bir çalışma yaparız. Yapacağımız çalışmayla da ikinci yarıda iyi sonuçlar alarak yolumuza devam ederiz. Taraftarımızla, halkımızla, Sayın Valimiz, Emniyet Müdürümüz,  Belediye Başkanımızla kentin ileri gelenleri ile el ele vererek, bu takımı ilerletmek için elimizden geleni yapacağız.  Aramıza katılan Doğan Şişman , Cengiz Gürleyen, Şahin Yalçın, Mahmut Özdemir,Servet Üstün gibi iş adamı arkadaşlarımız var. İnşallah hep birlikte takıma katkı sağlayarak güzel yerlere geleceğimize inanıyorum” (Haber : Ercan Aygün)

Editör: Haber Merkezi