İkinci Lig’de mücadele edecek olan  Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,  transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Öncelikle hoca sorununu  çözmek isteyen  Kırmızı-Lacivertli ekipte  Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takımı amatör ligden üçüncü lige çıkartan Teknik Patron Cahit  Terzi ile  dün bir kez daha  görüşme yaptı.

Transfer çalışmalarının Ramazan Bayramı sonrası hız kazanacağını belirten Caner, yaptığı açıklamada şunları söyledi,” Sezon bitti ama bizim geçen sezon takımda oynayan futbolcularımızın bir miktar alacakları kaldı. Öncelikle bu alacakları ödeyeceğiz. Sayın Valimiz  yardım için gerekli çalışmaları yapıyor. İnşallah eh kısa zamanda bu ödemeleri yapacağız. Önümüzdeki Pazertesi günü  kongremizi yapacağız. Sonrada transfere başlayacağız. Futbolcularımızın çoğu Zonguldakspor’u seven, bizde oynamak isteyen oyuncular. İnşallah  hepsi takımda kalacaklar. Genel kaptanımız Hakan Hürfikir bu işlerle ilgileniyor. Bayram sonrası  transfer çalışmalarına başlayacağız.

CAHİT HOCANIN EMEĞİ BÜYÜK

Teknik Direktör Cahit Terzi  ile anlaşmalarının an meselesi olduğunu  belirten Caner, sözlerini şöyle sürdürdü,” Cahit hocamızla sürekli görüşüyoruz. Bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Ben daha öncede söyledim. Takımın  bugünlere gelmesinde Cahit Terzi hocamızın çok büyük emeği var. 2013’te birlikte bu yola çıkmıştık.Temeli onunla attık.  Cahit hocamızla üçüncü lige çıktık. Daha sonra Şenol hocamızla ikinci lige çıktık. Dolayısı ile emekleri büyük. Allah nasip ederse hocamızla kabul ederse anlaşma zemini bulabilirsek yeni sezonda  hocamızla anlaşırız”  dedi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi