Zonguldaklı eski Milli futbolcu Tümer Metin’in geçtiğimiz hafta yorumcu olarak çıktığı TRTspor programında  Zonguldak Kömürspor ile ilgili yaptığı değerlendirmeler heyecan  yaratmıştı. 

‘ O şehri alacağım az sabır’ diye konuşan Tümer Metin ‘in bu sözleri çeşitli yorumlara sebep olmuştu.

Önceki gün Zonguldak’a gelen Tümer Metin, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Zonguldak Kömürspor yönetimi ile görüşen Tümer Metin,  Karaelmas Kemal Köksal stadyumun giderek antrenmanı izlemiş ve  futbolculara başarılar dilemişti. Eski Milli Futbolcu Tümer Metin, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve Belediye Başkanı Selim Alan’ı ziyaret etmişti.

Tümer Metin’in Zonguldak ziyarete kamunda büyük yankı uyandırdı ve heyecan yarattı.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Tümer Metin’in ziyareti değerlendirdi.Tümer Metin ‘in Zonguldak Kömürspor’u alıp almayacağı konusunda  açıklamalarda bulunan Caner, kendisinin böyle bir niyeti olmadığını, ancak  tesis başta olmak üzere bazı konularda desek olacağını belirtti.

Caner şöyle konuştu” Biz Tümer Metin ile zaman taman zaten  görüşüyorduk. Takımımıza yapacağımız transferler konusunda bilgi alışverişimiz olmuştur. Geçtiğimiz sezonlarda bize tesis konusu hakkında yardımcı olmuş ve ve TFF’den 100 Bin TL yardım olmamıza  vesile olmuştur. Tümer Metin kardeşimiz  önceki gün Zonguldak’ta geldi. Valimiz, Belediye Başkanımız ve yönetim kurulumuzla görüşmelerde bulundu. Birlikte  antrenmanı ziyaret ettik.Futbolcularımıza moral verdi. Stadyumun yenilenmesi  ve tesis yapılması için spor bakanımızla  görüşmemize yardımcı olacak. Kendisi de Bakan beyle görüşecek.  Eğer yardım alabilirsek modern bir tesis yapabiliriz. Biz bu ziyaretten mutluluk duyduk. Takıma  moral verdi. Maddi desteğin yarı sıra manevi destek de çok önemli. Tümer Metin futbolcularımıza manevi destek vermiştir. Tümer Metin Zonguldak’ın yetiştirdiği önemli ve değerli bir futbolcudur. Şehrinin takımına sahip çıkması bizi mutlu eder. Ancak takımı alacağı konusunda şu anda öyle bir niyeti olmadığını ve zamanı olmadığını belirtti. O  şehir olarak Zonguldak’ın daha iyi yerlere gelmesi açısından daha büyük bir pencereden bakıyor. Ama  takımı olma konusunda şu anda ‘ zamanım yok’ diyor. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha güzel şeyler olur. Biz Zonguldak ve Zonguldakspor’un daha iyi yerlere gelmesi için yapılacak olan her türlü  oluşumun içinde olur ve destek oluruz. Tümer Metin’e yaptığı ziyaret ve vereceği destekler için teşekkür ediyoruz” dedi

HABER: ERCAN  AYGÜN

Editör: Haber Merkezi