Süper Amatör Lig ekiplerinden Gökçebeyspor, Çates Işıksqpor’dan kaleci Mustafa Karaman, sol açık Furkan Durmuş ve on libero Fatih Yaşar’ı transfer etti.

ENGİN ÖZKARA: CAMİALARINA HAYIRLI OLSUN

Çates Işıkspor Kulübü Başkanı Engin Özkara yaptığı açıklamada, “Play-Of’a çıkamadığımız için sezonu erken bitirdik. Bazı futbolcularımızı isteyen kulüpler oldu. Bir daha ki sezonda geri gelmeleri şartıyla gitmek istedikleri kulüplere gönderdik. Grubumuzda mücadele eden takımlardan Musluspor’a 1, Subatanspor’a da 2 oyuncumuzu verdik.  Süper Amatör Lig ekiplerinden Gökçebeyspor, tecrübeli kalecimiz Mustafa Karaman, sol açık Furkan Durmuş ve on libero mevkisindeki oyuncumuz Fatih Yaşar’a talip oldu. Bu oyuncularımızı da Gökçebeyspor’ a gelecek sezon bizde olmaları şartıyla verdik. Camialarına faydalı olmaları dileğiyle hayırlı olsun. Sporcularımıza sakatsız bir sezon diliyorum.” dedi.

KADİR BAŞYİĞİT: GERİ VERMELERİ ŞARTIYLA TRANSFERLERİNE İZİN VERDİK

Çates Işıkspor Başkan Yardımcısı Kadir Başyiğit’te açıklamada, “Yönetim olarak almış olduğumuz kararla hiçbir oyuncumuzun önünü kapatmayıp seneye tekrar biz de oynamak isteyenleri kulüplerin geri vermeleri şartıyla verip Zonguldak amatör spora faydalı olmaları düşüncesiyle böyle bir karar aldık” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

 

Editör: Haber Merkezi